Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Σκοπός του σωματείου είναι η συνάντηση ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα η πνευματική ανάπτυξη και η αυτοβελτίωση, μέσα από την οργάνωση εκδηλώσεων με στόχο την επέκταση της συνειδητότητας και την ευεξία νου και σώματος.
Ανάμεσα στα οφέλη των συμμετεχόντων είναι η ανταλλαγή με ανθρώπους οι οποίοι έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα και συνεισφέρουν κι αυτοί στην επέκταση αυτών των ενδιαφερόντων, καθώς και η πρόσβαση με προτεραιότητα αλλά και με εκπτώσεις στις δραστηριότητες που οργανώνονται. Οι δραστηριότητες του σωματείου, προάγουν την βελτίωση των σχέσεων και την επαφή με την αληθινή μας ταυτότητα δηλαδή την πνευματική διάσταση της ύπαρξης.
Βασική θέση του σωματείου ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΝΟΟΣΦΑΙΡΑΣ είναι η πίστη ότι, είμαστε κάτι πολύ περισσότερο από ένα υλικό σώμα.


Aπό 27 Απριλίου 2015 το σωματείο Οι Φίλοι της Νοόσφαιρας είναι επίσημα συνιδιοκτήτης στο κτήμα Νοόσφαιρα και συγκεκριμένα στο δεύτερο κτήριο με ποσοστό ιδιοκτησίας 6,66%, διασφαλίζοντας για τα μέλη του εκπτώσεις στη διαμονή τους.

Έτσι, με την ετήσια συνδρομή σας των 50€ συμμετέχετε κι εσείς ενεργά στη κοινότητα και επωφελείστε από τις ειδικές τιμές για τα μέλη (λ.χ. κάνοντας χρήση για 3 – 4 μέρες αυτών των προνομίων, έχετε αποσβέσει το ποσό της ετήσιας συνδρομής σας).

Για την περίοδο Ιουνίου 2015 – Ιουνίου 2016 θα ισχύσουν για τα μέλη του σωματείου τα ακόλουθα :

– Ως συνιδιοκτήτης, το Σωματείο δικαιούται να προσφέρει σε οποιοδήποτε μέλος του την χρήση ενός κρεβατιού , διαθεσιμότητας επιτρέπουσας, με τιμή 18€* (τιμή κατά άτομο /ημερησίως σε δίκλινο με δικά του σεντόνια, πετσέτες). Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας που αποδεικνύεται με sms στο 697 399 6067 (τηλέφωνο κρατήσεων).

  • Για όλα τα μέλη και για διαμονή από Δευτέρα-Πέμπτη, τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με δικά τους σεντόνια, πετσέτες : 25€ * τους καλοκαιρινούς μήνες και 32€* τους χειμερινούς (για τα μη μέλη η τιμή είναι 63€ με πρωϊνό και φόρους οποιαδήποτε εποχή) .

* Σημείωση : Οι τιμές είναι χωρίς φόρους και χωρίς πρωϊνό.
Για χρήση μονόκλινου υπάρχει επιβάρυνση 50%.

Σας υπενθυμίζουμε την βασική θέση του σωματείου ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΝΟΟΣΦΑΙΡΑΣ: η πίστη ότι, είμαστε πολύ περισσότερα από ένα υλικό σώμα.

Προχωρώντας τώρα, στην εγγραφή σας, γίνεστε μέλος σε κάτι μεγάλο που υποστηρίζει την λειτουργία του MAZI, μέσα από νησίδες αλληλεγγύης, αλληλοαφύπνισης όπως αυτή η κοινότητα και το σωματείο.

Για δηλώσεις εγγραφής και πληροφορίες επικοινωνείστε με το ΓραφείοΤύπου:
Τηλ.6947158177  – email: tsikalliopi@gmail.com κα Τσιροπούλου Καλλιόπη.

Με εκτίμηση,

Φωτεινή Λουκαρέα, Μαρία Αγγέλου, Μαρία Καλαϊτζή, Καλλιόπη Τσιροπούλου, Τόνια Νικολινάκου, Δέσποινα Ψαρρού, Παντελής Χρηστίδης


Περισσότερες φωτογραφίες

Share