Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1.Ζητάμε ανάπαυση σήμερα, καθώς επίσης και ηρεμία ακλόνητη από τα φαινόμενα του κόσμου. 2Ζητάμε ειρήνη και γαλήνη μέσα σε όλη την αναταραχή που γεννιέται από τα αντιμαχόμενα όνειρα. 3Ζητάμε ασφάλεια και ευτυχία αν και φαίνεται ότι κοιτάζουμε τον κίνδυνο και τη λύπη. 4Και έχουμε τη σκέψη που θα απαντήσει στην αναζήτηση μας μ ό,τι ζητάμε.
2. «Αναπαύομαι στο Θεό.» 2Αυτή η σκέψη θα σου φέρει την ανάπαυση και την ηρεμία, την ειρήνη και τη γαλήνη και την ασφάλεια και την ευτυχία που αναζητάς. 3“Ανα­παύομαι στο Θεό.» 4Αυτή η σκέψη έχει τη δύναμη να ξυπνήσει την κοιμώμενη αλήθεια σε σένα, της οποίας η όραση βλέπει πέρα από τα φαινόμενα την ίδια αλήθεια στον καθένα και το καθετί που υπάρχει. 5Εδώ βρίσκεται το τέλος των βασάνων για όλο τον κόσμο και για τον καθένα που έχει ποτέ έρθει και θα έρθει στο μέλλον για να μείνει για λίγο. 6Εδώ βρίσκεται η σκέψη στην οποία ο Υιός του Θεού ξαναγεννιέται για να αναγνωρίσει τον εαυτό του.
3. «Αναπαύομαι στο Θεό.» 2Εντελώς ατρόμητη, αυτή η σκέψη θα σε μεταφέρει μέσα από καταιγίδες και διαμά­χες, πέρα από τη δυστυχία και τον πόνο, πέρα από την απώλεια και το θάνατο και προς τη βεβαιότητα του Θεού. 3Δεν υπάρχει βάσανο που δεν μπορεί να θεραπεύσει. 4Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορεί να λύσει. 5Και κανένα φαινόμενο δεν μπορεί παρά να μετατραπεί στην αλήθεια μπροστά στα μάτια αυτού που αναπαύεται στο Θεό.
4. Σήμερα είναι η μέρα της ειρήνης. 2Αναπαύεσαι στο Θεό, και ενώ ο κόσμος είναι διαιρεμένος από τους ανέμους του μίσους, η ανάπαυση σου παραμένει εντελώς ανενόχλητη. 3Δική σου είναι η ανάπαυση της αλήθειας. 4Τα φαινόμενα δεν μπορούν να σε ενοχλήσουν με την παρουσία τους. 5Προσκαλείς τους πάντες να ενωθούν μαζί σου στην ανάπαυση σου, και αυτοί θα σε ακούσουν και θα έρθουν σε σένα, επειδή αναπαύεσαι στο Θεό. 6Δε θα ακούσουν άλλη φωνή παρά τη δική σου, γιατί έδωσες τη φωνή σου στο Θεό και τώρα αναπαύεσαι σε Αυτόν και Τον αφήνεις να μιλά μέσα από σένα.
5. Σε Αυτόν δεν έχεις ούτε φροντίδες, ούτε ανησυχίες, ούτε βάρη, ούτε άγχος, ούτε πόνο, ούτε φόβους για μέλλον, ούτε τύψεις για το παρελθόν. 2Στην αιωνιότητα αναπαύεσαι, ενώ ο χρόνος περνά χωρίς να σε αγγίζει, διότι η ανάπαυση σου δεν μπορεί ποτέ να αλλάξει καθόλου –με κανένα τρόπο. 3Αναπαύεσαι σήμερα. Και καθώς κλείνεις τα μάτια σου, βυθίσου στη γαλήνη. 4Άσε αυτές τις περιόδους ανάπαυλας και ανάπαυσης να καθησυχάσουν το νου σου ότι όλες οι ξέφρενες φαντασίες του δε ν ήταν παρά τα όνειρα του πυρετού που έχει πια περάσει.
5Άφησε το νου σου να μείνει ακίνητος και αποδέξου με ευγνωμοσύνη τη θεραπεία του. 6Αλλα τρομακτικά όνειρα δε θα έρθουν πια, τώρα που αναπαύε­σαι στο Θεό. Αφιέρωσε χρόνο σήμερα να αποσυρθείς από τα όνειρα και να εισέλθεις στην ειρήνη.
6. Με την ανάπαυση σου κάθε μια ώρα σήμερα, ένας κουρασμένος νους γίνεται ξαφνικά χαρούμενος, ένα που­λί με σπασμένα φτερά αρχίζει να τραγουδά, ένα ρυάκι που είχε ξεραθεί από παλιά αρχίζει να ρέει και πάλι. Ό κόσμος ξαναγεννιέται κάθε φορά που αναπαύεσαι και θυμάσαι κάθε μια ώρα ότι ήρθες να φέρεις την ειρήνη του Θεού στον κόσμο, ώστε ο κόσμος να μπορέσει να αναπαυθεί μαζί με σένα.
7. Με κάθε πεντάλεπτο που αναπαύεσαι σήμερα, ο κόσμος βρίσκεται πιο κοντά στην αφύπνιση. 2Και η ώρα, όταν η ανάπαυση θα είναι το μόνο πράγμα που υπάρχει, έρχεται κοντύτερα σε όλους τους καταπονημένους και κουρασμένους νόες οι οποίοι είναι πολύ κουρασμένοι τώρα για να πάρουν το δρόμο τους μόνοι τους. 3Και θα ακούσουν το πουλί να αρχίσει να τραγουδά και θα δουν το ρυάκι να αρχίσει και πάλι να κυλά, και θα διασχίσουν ανάλαφρα, με ελπίδα αναγεννημένη και δύναμη ανανεω­μένη, το δρόμο που ξαφνικά φαίνεται εύκολος καθώς προχωρούν.
8. Αναπαύεσαι μέσα στην ειρήνη του Θεού σήμερα, και από την ανάπαυση σου προσκαλείς τους αδερφούς σου για να τους προσελκύσεις στη δική τους ανάπαυση, μαζί με σένα. 2Θα είσαι πιστός στην αποστολή σου σήμερα, δε θα ξεχάσεις κανένα και θα τους φέρεις όλους στον απέραντο κύκλο της ειρήνης σου, στον ιερό ναό όπου αναπαύεσαι. 3Άνοιξε τις πόρτες του ναού και άσε τους να έρθουν από τα πέρατα του κόσμου κι από κοντά επίσης, τους μακρινούς τους αδερφούς και τους πιο στενούς σου φίλους, κάλεσε τους όλους να εισέλθουν εδώ και να αναπαυτούν μαζί σου.
9. Αναπαύεσαι μέσα στην ειρήνη του Θεού σήμερα, γαλήνιος και ατάραχος. 2Κάθε αδερφός έρχεται να βρει την ανάπαυση του και του την προσφέρεις. 3Αναπαυόμα­στε μαζί εδώ, γιατί έτσι η ανάπαυση μας ολοκληρώνεται, και ό,τι δίνουμε σήμερα το έχουμε ήδη λάβει. 4Ο χρόνος δεν είναι ο φύλακας αυτού που δίνουμε σήμερα. 5Δίνουμε σε αυτούς που δεν έχουν γεννηθεί και σε αυτούς που έχουν πεθάνει, σε κάθε Σκέψη του Θεού και στο Νου στον οποίο αυτές οι Σκέψεις γεννήθηκαν και αναπαύον­ται: 6Και τους υπενθυμίζουμε το μέρος όπου αναπαύονται κάθε φορά που λέμε στον εαυτό μας: «αναπαύομαι στο Θεό».

Share