Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Στο καθετί που βλέπω σ αυτό το δωμάτιο [σ αυτό το δρόμο, απ αυτό το παράθυρο, σ αυτό το μέρος] έχω δώσει όλο το νόημα που έχει για μένα.

1) Οι ασκήσεις που χρησιμοποιούν αυτή την ιδέα είναι οι ίδιες όπως αυτές του πρώτου μαθήματος. 2Αρχίστε με τα πράγματα που είναι κοντά σας και εφαρμόστε την ιδέα σ οτιδήποτε βλέπετε. 3Μετά αυξήστε την εμβέλεια σας. 4Γυρίστε το κεφάλι σας έτσι ώστε να συμπεριλάβετε οτιδήπο­τε βρίσκεται στα δεξιά και στ αριστερά σας. 5Αν είναι δυνατό, γυρίστε πίσω σας και συμπεριλάβετε οτιδήποτε βρίσκεται εκεί. Όσο είναι δυνατό μην κάνετε καμιά διάκριση ως προς τα πράγματα που διαλέγετε για την εφαρμογή της ιδέας, μη συγκεντρώνεστε σε ορισμένα πράγματα ιδιαίτερα και μην επιχειρήσετε να συμπεριλάβετε καθετί που βλέπετε σε μια συγκεκριμένη περιοχή γιατί διαφορετικά θα δημιουργήσετε ένταση.
2) Απλώς κοιτάζετε γύρω σας χαλαρά και αρκετά γρήγορα, προσπαθών­τας να αποφύγετε επιλογή που βασίζεται στο μέγεθος, τη λαμπρότητα, το χρώμα, το υλικό, ή τη σχετική σημασία που τα διάφορα πράγματα έχουν για σας. 2Απλώς δείτε τα αντικείμενα όπως είναι. 3Προσπαθήστε να εφαρμόσε­τε την άσκηση σ ένα ανθρώπινο σώμα με την ίδια ευχέρεια όπως σ ένα κουμπί, σε μια μύγα, όπως σ ένα πάτωμα, σ ένα χέρι, όπως σ ένα μήλο. 4Το μοναδικό κριτήριο για την εφαρμογή της ιδέας σ οτιδήποτε, είναι απλώς ότι έπεσε στο βλέμμα σας. 5Μην επιχειρήσετε να συμπεριλάβετε κάτι ιδιαίτερο, αλλά επίσης σιγουρευτείτε ότι δεν κάνετε καμιά ειδική εξαίρεση

Share