Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1) Η σημερινή ιδέα περιγράφει με ακρίβεια τον τρόπο με τον οποίο οποιοσδήποτε που κρατά σκέψεις επίθεσης στο νου του πρέπει να βλέπει τον κόσμο έχοντας προβάλλει το θυμό του πάνω στον κόσμο. 2Βλέπει την εκδίκηση έτοιμη να τον πλήξει. 3 Έτσι αντιλαμβάνεται τη δική του επίθεση σαν αυτοάμυνα. 4Αυτό γίνεται ολοένα και περισσότερο ένας φαύλος κύκλος μέχρι που να γίνει πρόθυμος να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει. 5Διαφορετικά, σκέψεις επίθεσης και αντεπίθεσης θα τον απασχολούν συνέχεια και θα κατοικούν ολόκληρο τον κόσμο του. 6Τι πνευματική γαλήνη είναι δυνατή για αυτόν τότε;
2) Είναι αυτή η άγρια φαντασίωση από την οποία θέλεις να διαφύγεις. 2Δεν είναι χαρούμενα” νέα να μάθεις ότι δεν είναι πραγματική; 3Δεν είναι μια χαρμόσυνη ανακάλυψη να διαπιστώσεις ότι μπορείς να δραπετεύσεις; 4Έφτιαξες αυτό που θα κατέστρεφες, καθετί που μισείς κι εναντίον του οποίου θα επιτίθεσο και θα σκότωνες. 3Όλα αυτά που φοβάσαι δεν υπάρχουν.
3) Κοίταξε τον κόσμο γύρω σου τουλάχιστον πέντε φορές σήμερα και για ένα τουλάχιστον λεπτό τη φορά. 2Καθώς τα μάτια σου κινούνται αργά από το ένα αντικείμενο στο άλλο, από το ένα σώμα στο άλλο, πες στον εαυτό σου:

3Βλέπω μονάχα τα φθαρτά.
4Δε βλέπω τίποτα που δα διαρκέσει.
5Ο,τι βλέπω δεν είναι πραγματικό.
6Ό,τι βλέπω είναι μια μορφή εκδίκησης.
7Στο τέλος κάθε περιόδου εξάσκησης ρώτησε τον εαυτό σου:
8Αυτός είναι ο κόσμος που πραγματικά θέλω να βλέπω;
9Η απάντηση είναι ασφαλώς ολοφάνερη.

Share