Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1) Η σημερινή ιδέα εκφράζει κάτι δυνατότερο από απλή αποφασιστικό­τητα. 2Από τις διάφορες επιθυμίες σου, δώσε προτεραιότητα στην όραση. 3Μπορεί να αισθανθείς κάποιους δισταγμούς για τη χρήση αυτής της ιδέας για το λόγο ότι δεν είσαι σίγουρος ότι πραγματικά την εννοείς. 4Αυτό δεν πειράζει. 5Ο σκοπός των σημερινών ασκήσεων είναι να επισπεύσουμε λίγο την ώρα όταν αυτή η ιδέα θα είναι απόλυτα αληθινή.
2) Μπορεί να υπάρξει μεγάλος πειρασμός να πιστέψεις ότι κάποιο είδος θυσίας ζητείται από σένα όταν λες ότι πάνω απ όλα θέλεις να δεις. 2Αν αρχίσεις να ανησυχείς για την έλλειψη επιφυλακτικότητας στη σημερινή ιδέα, προσπάθησε:

3Η όραση δεν κοστίζει τίποτα σε κανένα.
4Αν ο φόβος της απώλειας επιμένει ακόμα, πρόσθεσε περαιτέρω:
5Μπορεί μόνο να ευλογήσει.

3) Για να έχει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος η σημερινή ιδέα χρειάζεται πολλές επαναλήψεις. 2Πρέπει να χρησιμοποιείται τουλάχιστον κάθε μισή ώρα και περισσότερο αν είναι δυνατό. 3Μπορείς να δοκιμάσεις κάθε 15 ή 20 λεπτό. 4Σου συνιστάμε να θέσεις ορισμένο χρονικό διάστημα για τη χρήση αυτής της ιδέας όταν ξυπνήσεις το πρωί, ή λίγο αργότερα, και να προσπαθήσεις να την τηρήσεις κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. 5Δε θα είναι δύσκολο να το κάνεις αυτό ακόμα κι αν έχεις μια συνομιλία ή είσαι απασχολημένος με κάτι άλλο εκείνη την ώρα. 6Ακόμα και τότε θα μπορέσεις να επαναλάβεις μια μικρή πρόταση στον εαυτό σου χωρίς καμιά ενόχληση.
4) Το πραγματικό ζήτημα είναι: Πόσο συχνά θα θυμηθείς να το κάνεις αυτό; 2Πόσο πολύ θέλεις τη σημερινή ιδέα να είναι αληθινή; 3Απάντησε σε μια απ αυτές τις ερωτήσεις κι έχεις απαντήσει και στην άλλη. “Είναι πιθανό να ξεχάσεις να κάνεις την άσκηση αρκετές φορές ή ίσως και πολλές φορές. 5Να μη σε ανησυχεί αυτό, αλλά όμως εκείνη την ώρα και μετά προσπάθησε πράγματι να τηρήσεις το πρόγραμμα σου. 6Αν αισθανθείς ότι έστω και μια φορά κατά τη διάρκεια της ημέρας ήσουν απόλυτα ειλικρινής ενώ επανα­λάμβανες τη σημερινή ιδέα, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι έχεις γλιτώσει πολλά χρόνια προσπάθειας.

Share