Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1) Αυτή η ιδέα περιέχει τις πρώτες αναλαμπές της αληθινής σου αποστολής στον κόσμο ή του γιατί βρίσκεσαι εδώ. 2Ο σκοπός σου είναι να δεις τον κόσμο μέσα από τη δική σου αγιοσύνη. 3Με αυτό τον τρόπο και εσύ και ο κόσμος ευλογούνται ταυτόχρονα. 4Κανένας δε χάνει, τίποτα δεν αφαιρείται από κανένα, όλοι κερδίζουν μέσω της άγιας όρασης σου.5Η σημερινή ιδέα σημαίνει το τέλος της θυσίας επειδή προσφέρει στον καθένα όλο αυτό που του οφείλεται. 6Και ο καθένας δικαιούται τα πάντα επειδή είναι η κληρονομιά του σαν Υιός του Θεού.
2) Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος με τον οποίο η ιδέα της θυσίας μπορεί να αφαιρεθεί από τον τρόπο σκέψης του κόσμου. 2Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος όρασης αναπόφευκτα θα απαιτήσει πληρωμή από κάποιον ή κάτι. 3Σαν αποτέλεσμα, αυτός που βλέπει με ένα τέτοιο τρόπο θα χάσει. 4Ούτε και έχει ιδέα γιατί χάνει. 5Παρ όλα αυτά, η ακεραιότητα του αποκαθίσταται στην επίγνωση του μέσω της όρασης σου. 6Η αγιοσύνη σου τον ευλογεί με το να μη ζητά τίποτα από αυτόν. Αυτοί που βλέπουν τον εαυτό τους ακέραιο δεν έχουν απαιτήσεις.
3) Η αγιοσύνη σου είναι η σωτηρία του κόσμου. 2Σου επιτρέπει να διδάξεις τον κόσμο ότι είναι ένα με σένα, όχι με κηρύγματα, όχι με λόγια, αλλά απλώς με τη σιωπηλή αναγνώρισή σου ότι στην αγιοσύνη σου όλα τα πράγματα ευλογούνται μαζί με σένα.
4) Σήμερα, οι τέσσερις μεγαλύτερες περίοδοι άσκησης, που η καθεμιά τους διαρκεί τρία έως πέντε λεπτά, αρχίζουν με το να επαναλάβεις τη σημερινή ιδέα. Μετά κοίταξε γύρω σου για ένα περίπου λεπτό, καθώς εφαρμόζεις την ιδέα, σ οτιδήποτε βλέπεις:

2Η αγιοσύνη μου ευλογεί αυτή την καρέκλα.
3Η αγιοσύνη μου ευλογεί αυτό το παράθυρο.
4Η αγιοσύνη μου ευλογεί αυτό το σώμα.

5Μετά κλείσε τα ματιά σου κι εφάρμοσε την ιδέα σε οποιοδήποτε πρόσωπο έρχεται στο νου σου, χρησιμοποιώντας το όνομα του λέγοντας:

6Η αγιοσύνη μου σε ευλογεί, [εδώ ανέφερε το συγκεκριμένο όνομα].
5) Μπορείς να συνεχίσεις την περίοδο εξάσκησης με τα ματιά σου κλειστά, μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σου ξανά και ξανά και να εφαρμόσεις τη σημερινή ιδέα στον εξωτερικό σου κόσμο αν αυτή είναι η επιθυμία σου, μπορείς να πηγαινοέρχεσαι μεταξύ της εφαρμογής της ιδέας σ ό,τι βλέπεις γύρω σου και της εφαρμογής της σε αυτούς που έρχονται στις σκέψεις σου, ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιονδήποτε συνδυασμό αυτών των δυο φάσεων εφαρμογής που προτιμάς. 2Η περίοδος εξάσκησης πρέπει να τελειώσει με μια επανάληψη της ιδέας με τα μάτια σου κλειστά, και μια ακόμα επανάληψη αμέσως με τα μάτια σου ανοιχτά.
6) Οι πιο σύντομες ασκήσεις συνίστανται στο να επαναλαμβάνεις την ιδέα όσο πιο συχνά μπορείς. 2Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να την εφαρμόζεις σιωπηλά σε οποιονδήποτε συναντάς, χρησιμοποιώντας το όνομα του καθώς το κάνεις αυτό. 3Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείς την ιδέα αν κάποιος φαίνεται να σου προξενεί μια δυσμενή αντίδραση. 4Πρόσφερέ του αμέσως την ευλογία της αγιοσύνης σου γιατί έτσι θα μάθεις να την κρατάς στην επίγνωση σου.

Share