Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1) Σήμερα θα αρχίσουμε να βεβαιώνουμε μερικά από τα χαρούμενα πράγματα που σου ανήκουν δικαιωματικά εξαιτίας αυτού που είσαι. 2Δεν χρειάζονται μακρές περίοδοι εξάσκησης σήμερα, αλλά όμως πολύ συχνές και σύντομες ασκήσεις είναι αναγκαίες. 3Μια άσκηση κάθε δέκα λεπτά θα ήταν πολύ επιθυμητή, και σου ζητείται ιδιαίτερα να δοκιμάσεις αυτό το χρονοδιάγραμμα και να το τηρήσεις όποτε είναι δυνατό. 4Αν ξεχάσεις, προσπάθησε ξανά. 5Αν υπάρξουν μικρές διακοπές, προσπάθησε ξανά. 6Όποτε το θυμάσαι, προσπάθησε ξανά.
2) Δε χρειάζεται να κλείσεις τα μάτια σου γι αυτές τις ασκήσεις, αν και είναι πιθανό να ανακαλύψεις ότι σε βοηθά να τα έχεις κλειστά. 2Μπορεί ωστόσο να βρεθείς σε διάφορες καταστάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας όπου δε θα είναι δυνατό να κλείσεις τα μάτια σου. 3Μην παραλείψεις όμως να κάνεις την άσκηση εξαιτίας αυτού. 4Μπορείς να εξασκηθείς πολύ καλά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, αν πραγματικά το θέλεις.
3) Οι σημερινές ασκήσεις είναι σύντομες χρονικά και δεν απαιτούν προσπάθεια. 2Επανάλαβε τη σημερινή ιδέα και μετά πρόσθεσε αρκετά από τα χαρακτηριστικά που αποδίδεις σε έναν Υιό του Θεού, εφαρμόζοντας τα στον εαυτό σου. 3 Μια άσκηση θα μπορούσε να συμπεριλάβει π.χ. τα ακόλουθα:

4Είμαι ευλογημένος σαν ένας Υιός του Θεού.
5Είμαι ευτυχισμένος, γαλήνιος, στοργικός κι ευχαριστημένος.

6Μια άλλη άσκηση θα μπορούσε να πάρει την εξής μορφή:

7Είμαι ευλογημένος σαν Υιός του Θεού.
8Είμαι ήρεμος, ήσυχος, γεμάτος σιγουριά κι αυτοπεποίθηση.

9 Αν έχεις πολύ λίγο χρόνο στη διάθεση σου, είναι αρκετό να πεις στον εαυτό σου ότι είσαι ένας ευλογημένος Υιός του Θεού.

Share