Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1) Η σημερινή ιδέα απλώς δηλώνει μια πραγματικότητα. 2Δεν είναι πραγματικότητα για εκείνους που πιστεύουν στις ψευδαισθήσεις, αλλά οι ψευδαισθήσεις δεν είναι πραγματικότητα. 3Στ αλήθεια δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. 4Είναι πολύ εύκολο να το αναγνωρίσεις αυτό. 5Είναι όμως πολύ δύσκολο να αναγνωριστεί από εκείνους που επιθυμούν οι ψευδαισθήσεις να είναι αληθινές.
2) Οι σημερινές περίοδοι εξάσκησης θα είναι πολύ σύντομες, πολύ απλές και πολύ συχνές. 2Απλώς επανάλαβε την ιδέα όσο συχνά είναι δυνατό. 3Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις με τα μάτια σου ανοιχτά οποιαδήποτε ώρα και σε οποιαδήποτε περίπτωση. 4Σου συνιστάμε ιδιαίτερα όμως να κλείνεις τα μάτια σου όποτε είναι δυνατό και να επαναλαμβάνεις αργά την ιδέα στον εαυτό σου αρκετές φορές. 5Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να χρησιμοποιήσεις την ιδέα αμέσως, αν τυχόν οτιδήποτε αναστατώσει την ειρήνη του νου σου.
3) Η παρουσία του φόβου είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι βασίζεσαι στη δική σου δύναμη. 2Η επίγνωση ότι δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς δείχνει ότι κάπου στο νου σου , αλλά όχι αναγκαστικά σε ένα μέρος που το έχεις ήδη αναγνωρίσει, έχεις θυμηθεί το Θεό κι έχεις αφήσει τη δύναμη Του να αντικαταστήσει την αδυναμία σου. 3Πράγματι, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς τη στιγμή που είσαι πρόθυμος να το κάνεις αυτό.

Share