Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1) Είναι απολύτως δυνατό να ακούς τη Φωνή του Θεού όλη την ημέρα χωρίς να διακόπτεις καθόλου τις κανονικές σου δραστηριότητες. 2Το μέρος του νου σου στο οποίο κατοικεί η αλήθεια βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το Θεό, είτε το αντιλαμβάνεσαι αυτό είτε όχι. 3Είναι το άλλο μέρος του νου σου που λειτουργεί στον κόσμο και υπακούει τους νόμους του κόσμου. 4Είναι το μέρος που είναι διαρκώς διασπασμένο, αποδιοργανωμένο και πολύ αβέβαιο.
2) Το μέρος που ακούει τη φωνή του Θεού είναι ήρεμο, ήσυχο, και απόλυτα βέβαιο. 2Στην πραγματικότητα, είναι το μόνο μέρος του νου που υπάρχει. 3Το άλλο μέρος είναι μια αχαλίνωτη ψευδαίσθηση, έξαλλη και γεμάτη ταραχή, χωρίς όμως κανενός είδους πραγματικότητα. 4Προσπάθησε σήμερα να μην το ακούσεις. 5Προσπάθησε να ταυτιστείς με το μέρος του νου σου όπου η γαλήνη και η ειρήνη βασιλεύουν για πάντα. 6Προσπάθησε να ακούσεις τη φωνή του Θεού να σε καλεί με αγάπη, υπενθυμίζοντας σου ότι ο Δημιουργός σου δεν έχει ξεχάσει τον Υιό του.
3) Θα χρειαστούμε τουλάχιστον τέσσερις πεντάλεπτες περιόδους εξάσκη­σης σήμερα κι ακόμα περισσότερες εάν είναι δυνατό. 2Θα προσπαθήσουμε στην πραγματικότητα να ακούσουμε τη Φωνή του Θεού να σου θυμίζει Αυτόν και τον Εαυτό σου. 3Θα πλησιάσουμε αυτή την πιο ευτυχή κι αγιότατη σκέψη με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι κάνοντας το αυτό ενώνουμε τη θέληση μας με το θέλημα του Θεού. 4Αυτός θέλει να ακούσεις τη Φωνή Του. Σου Την έδωσε για να ακουστεί.
4) Άκουσε προσεκτικά μέσα στη βαθιά σιωπή. 2Μείνε ακίνητος και άνοιξε το νου σου. 3Προχώρα πέρα από όλες τις τραχιές κραυγές κι αρρωστημένες φαντασιώσεις που καλύπτουν τις αληθινές σου σκέψεις κι αποκρύπτουν τον αιώνιο δεσμό σου με το Θεό. 4Βυθίσου βαθιά μέσα στην ειρήνη που σε περιμένει πέρα από τις έξαλλες κι αναστατωμένες σκέψεις, τα θεάματα και τους ήχους αυτού του τρελού κόσμου. 5Δε ζεις εδώ. 6Προσπαθούμε να φτάσουμε στο αληθινό σου σπίτι. 7Προσπαθούμε να φτάσουμε στο μέρος που είσαι πραγματικά καλοδεχούμενος, προσπαθού­με να φτάσουμε στο Θεό.
5) Μην ξεχνάς να επαναλαμβάνεις πολύ συχνά τη σημερινή ιδέα. 2Κάνε το αυτό με τα μάτια σου ανοιχτά όποτε είναι αναγκαίο, αλλά κλείνε τα όταν είναι δυνατό. 3Και να σιγουρευτείς ότι θα καθίσεις σιωπηλά και θα επαναλάβεις τη σημερινή ιδέα όποτε μπορείς κλείνοντας τα μάτια σου στον κόσμο και συνειδητοποιώντας ότι προσκαλείς τη Φωνή του Θεού να σου μιλήσει.

Share