Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Η σημερινή επανάληψη περιλαμβάνει τα ακόλουθα:
1. (21) Είμαι αποφασισμένος να δω τα πράγματα διαφορετικά.

2Ό,τι βλέπω τώρα δεν είναι παρά σημεία ασθένειας, καταστροφής και θανάτου. 3Αυτό δεν μπορεί να είναι ό,τι ο Θεός δημιούργησε για τον αγαπημένο Του Υιό. 4Το ίδιο το γεγονός ότι βλέπω τέτοια πράγματα είναι απόδειξη ότι δεν καταλαβαίνω το Θεό. 5Επομένως δεν καταλαβαίνω ούτε τον Υιό Του. 6Ό,τι βλέπω μου λέει ότι δε γνωρίζω ποιος είμαι. Είμαι αποφασισμένος να δω τα σημεία που καταμαρτυρούν την αλήθεια για μένα, παρά εκείνα που μου δείχνουν μια ψευδαίσθηση του εαυτού μου.
2. (22) Ό,τι βλέπω είναι μια μορφή εκδίκησης.

20 κόσμος που βλέπω δεν είναι η αναπαράσταση σκέψεων αγάπης. 3Είναι μια εικόνα επίθεσης του κάθε πράγματος εναντίον κάθε πράγματος. “Είναι οτιδήποτε άλλο παρά μια απεικόνιση της Αγάπης του Θεού και της αγάπης του Υιού Του. 5Είναι οι δικές μου επιθετικές σκέψεις που προξενούν αυτή την εικόνα. 6Οι γεμάτες αγάπη σκέψεις μου θα με σώσουν από αυτή την αντίληψη του κόσμου και θα μου δώσουν την ειρήνη που ο Θεός θέλησε να έχω.
3. (23) Μπορώ να διαφύγω από αυτό τον κόσμο με το να εγκαταλείψω τις επιθετικές σκέψεις.

2Εδώ έγκειται η σωτηρία και πουθενά αλλού. 3Χωρίς επιθετικές σκέψεις δε θα μπορούσα να δω ένα κόσμο επίθεσης. 4Καθώς η συγχώρεση επιτρέπει στην αγάπη να επιστρέψει στην αντίληψη μου, θα δω ένα κόσμο ειρήνης, ασφάλειας και χαράς. 5Και είναι αυτό που διαλέγω να δω στη θέση αυτού που βλέπω τώρα.
4. (24) Δεν αντιλαμβάνομαι τα δικά μου καλύτερα συμφέροντα.

2Πώς θα μπορούσα να αναγνωρίσω τα δικά μου καλύτερα συμφέροντα όταν δε γνωρίζω ποιος είμαι; 3Ό,τι νομίζω ότι είναι τα καλύτερα μου συμφέρον­τα απλώς με δεσμεύουν πιο πολύ στον κόσμο των ψευδαισθήσεων. 4Είμαι πρόθυμος να ακολουθήσω τον Οδηγό που ο Θεός μου έχει δώσει για να ανακαλύψω ποια είναι τα δικά μου καλύτερα συμφέροντα, αναγνωρίζοντας ότι δεν μπορώ να τα αντιληφθώ μόνος μου.
5. (25) Δε γνωρίζω το λόγο για τον οποίο οτιδήποτε υπάρχει.

2Για μένα, ο σκοπός όλων των πραγμάτων είναι να αποδείξω ότι οι ψευδαισθήσεις που τρέφω για τον εαυτό μου είναι πραγματικές. Είναι για αυτό το σκοπό που προσπαθώ να χρησιμοποιώ όλους και όλα. 4Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι ο κόσμος υπάρχει. 5 Επομένως δεν αναγνωρίζω τον αληθινό του σκοπό. 6Ο σκοπός που έχω δώσει στον κόσμο έχει οδηγήσει σε μια εικόνα τρόμου. 7Ας ανοίξω το νου μου στον πραγματικό σκοπό του κόσμου με το να ανακαλέσω το σκοπό που έχω δώσει και μαθαίνοντας την αλήθεια για αυτόν.

Share