Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Οι παρακάτω ιδέες θα επανεξεταστούν σήμερα:
1. (36) Η αγιοσύνη μου τυλίγει το καθετί που Εγώ βλέπω.

2Από την αγιοσύνη μου προέρχεται η αντίληψη του πραγματικού κόσμου. 3 Έχοντας συγχωρέσει, δε βλέπω πια τον εαυτό μου σαν ένοχο. 4Μπορώ να αποδεχτώ την αθωότητα που είναι η αλήθεια για τον εαυτό μου. 5Κοιτάζον-τας μέσα από μάτια που κατανοούν, η αγιοσύνη του κόσμου είναι το μόνο που βλέπω επειδή μπορώ να απεικονίσω μόνο τις σκέψεις που έχω για τον εαυτό μου.
2. (37) Η αγιοσύνη μου ευλογεί τον κόσμο.

2Η αντίληψη της αγιοσύνης μου δεν ευλογεί μόνο εμένα. 3 Όλοι και όλα που βλέπω στο φως της μοιράζονται τη χαρά που μου δίνει. 4Δεν υπάρχει τίποτα που να είναι χωρίς αυτή τη χαρά, επειδή δεν υπάρχει τίποτα που να μη μοιράζεται την αγιοσύνη μου. 5Καθώς αναγνωρίζω την αγιοσύνη μου, έτσι και η αγιοσύνη του κόσμου ακτινοβολεί λαμπρά για όλους να τη δουν.
3. (38) Δεν υπάρχει τίποτα που η αγιοσύνη μου δεν μπορεί να κάνει.

2Η αγιοσύνη μου είναι απεριόριστη στη δύναμη της να θεραπεύσει επειδή είναι απεριόριστη στη δύναμη της να σώσει. 3Από τι μπορεί να σωθεί κανείς παρά από ψευδαισθήσεις; 4Και τι είναι όλες οι ψευδαισθήσεις παρά ψευδείς ιδέες που τρέφω για τον εαυτό μου; 5Η αγιοσύνη μου τις εξουδετερώνει όλες με το να βεβαιώνει την αλήθεια για μένα. 6Στην παρουσία της αγιοσύνης μου, την οποία μοιράζομαι με τον ίδιο το Θεό, όλα τα είδωλα εξαφανίζονται. 4. (39) Η αγιοσύνη μου είναι η σωτηρία μου.
2Αφού η αγιοσύνη μου με σώζει από όλες τις ενοχές, η αναγνώριση της αγιοσύνης μου είναι η αναγνώριση της σωτηρίας μου. 3ΕΊναι επίσης η αναγνώριση της σωτηρίας του κόσμου. 4Απαξ και αποδεχτώ την αγιοσύνη μου, τίποτα δεν μπορεί να με φοβίσει. 5Κι επειδή δε φοβάμαι, όλοι πρέπει να μοιραστούν την κατανόηση μου η οποία είναι το δώρο του Θεού σε μένα και τον κόσμο.
5. (40) Ως ένας Υιός του Θεού, είμαι ευλογημένος.

2Σε αυτό έγκειται η αξίωση μου για ό,τι είναι καλό και μόνο καλό. 3Σαν ένας Υιός του Θεού είμαι ευλογημένος. 4Όλα τα καλό πράγματα είναι δικά μου επειδή ο Θεός τα προόρισε για μένα. 5Δεν μπορώ να υποφέρω καμιά απώλεια, ή στέρηση, ή πόνο λόγω του ποιος είμαι. 6Ο Πατέρας μου με στηρίζει, με προστατεύει και με κατευθύνει σε όλα τα πράγματα. 7Η φροντίδα Του για μένα είναι άπειρη κι είναι μαζί μου για πάντα. 8Είμαι αιώνια ευλογημένος σαν Υιός Του.

Share