Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Οι ιδέες για τη σημερινή επανάληψη είναι οι εξής:
1. (46) Ο Θεός είναι η Αγάπη στην οποία συγχωρώ.

2Ο Θεός δε συγχωρεί επειδή δεν έχει ποτέ καταδικάσει. 3Οι αθώοι δεν μπορούν να κατακρίνουν κι εκείνοι που έχουν αποδεχτεί την αθωότητα τους δε βλέπουν τίποτα να συγχωρέσουν. 4 Όμως η συγχώρεση είναι το μέσο με το οποίο θα αναγνωρίσω την αθωότητα μου. Είναι η αντανάκλαση της Αγάπης του Θεού στη γη. 6Θα με φέρει αρκετά κοντά στον Ουρανό ώστε η Αγάπη του Θεού να μπορέσει να με φτάσει και να με ανυψώσει σε Αυτόν.
2. (47) Ο Θεός είναι η Δύναμη την οποία εμπιστεύομαι.

2Δεν είναι η δική μου δύναμη μέσω της οποίας συγχωρώ. 3Είναι μέσω της δύναμης του Θεού μέσα μου, την οποία θυμάμαι καθώς συγχωρώ. 4Καθώς αρχίζω να βλέπω, αναγνωρίζω την αντανάκλασή Του στη γη. 5Συγχωρώ όλα τα πράγματα επειδή αισθάνομαι το ξύπνημα της Δύναμης Του μέσα μου. 6Κι αρχίζω να θυμάμαι την Αγάπη που διάλεξα να ξεχάσω, η Οποία όμως δε με έχει ξεχάσει.
3. (48) Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ.

2Πόσο ασφαλής θα μου φανεί ο κόσμος όταν μπορέσω να τον δω! 3Δε θα μοιάζει σε τίποτα με αυτό που φαντάζομαι ότι βλέπω τώρα. 4 Όλοι αυτοί κι όλα αυτά που βλέπω θα γέρνουν προς τα μένα να με ευλογήσουν. 5Θα αναγνωρίσω στον καθένα τον πιο αγαπητό μου Φίλο. 6Τι θα μπορούσα να φοβηθώ σε ένα κόσμο που έχω συγχωρέσει και ο οποίος με έχει συγχωρέσει;
4. (49) Η φωνή του Θεού μου μιλά όλη την ημέρα.

2Δεν υπάρχει ούτε μια στιγμή που η Φωνή του Θεού να σταματά να καλεί τη συγχώρεση μου να με σώσει. 3Δεν υπάρχει στιγμή που η Φωνή Του δε διευθύνει τις σκέψεις μου, καθοδηγεί τις πράξεις μου και οδηγεί το δρόμο μου. 4Βαδίζω σταθερά προς την αλήθεια. 5Δεν μπορώ να πάω πουθενά αλλού επειδή η Φωνή του Θεού είναι η μόνη φωνή κι ο μόνος οδηγός που έχει δοθεί στον Υιό Του.
5. (50) Συντηρούμαι από την Αγάπη τον Θεού.

2Καθώς ακούω προσεκτικά τη Φωνή του Θεού, συντηρούμαι από την Αγάπη Του. 3Καθώς ανοίγω τα μάτια μου, η Αγάπη Του φωτίζει τον κόσμο για να δω. 4Καθώς συγχωρώ, η Αγάπη Του μου υπενθυμίζει ότι ο Υιός Του είναι αναμάρτητος. 5Και καθώς κοιτάζω τον κόσμο με την όραση που Αυτός μου έχει δώσει, θυμάμαι ότι είμαι ο Υιός Του.

Share