Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1) Είναι η συγχώρεση σου που θα φέρει τον κόσμο του σκότους στο φως. 2Είναι η συγχώρεση σου που σε αφήνει να αναγνωρίσεις το φως στο οποίο βλέπεις. 3Το να συγχωρείς είναι η απόδειξη ότι είσαι το Φως του κόσμου. 4Μέσα από τη συγχώρεση η αλήθεια για τον εαυτό σου επιστρέφει στη μνήμη σου. 3Επομένως η σωτηρία σου έγκειται στο να συγχωρείς.
2) Οι ψευδαισθήσεις για τον εαυτό σου και τον κόσμο είναι ένα. 2Αυτός είναι ο λόγος που όλη η συγχώρεση είναι ένα δώρο στον εαυτό σου. 3 Έχοντας επιτεθεί στη δημιουργία και το Δημιουργό της, κι έχοντας έτσι απαρνηθεί την Ταυτότητα σου, ο στόχος σου τώρα είναι να ανακαλύψεις ποιος είσαι. 4Γώρα μαθαίνεις πώς να θυμάσαι την αλήθεια. 5Γιατί αυτή η επίθεση πρέπει να αντικατασταθεί από τη συγχώρεση, έτσι ώστε οι σκέψεις της ζωής να μπορέσουν να αντικαταστήσουν τις σκέψεις του θανάτου.
3) Να θυμάσαι ότι κάθε φορά που επιτίθεσαι, επικαλείσαι τη δική σου αδυναμία, ενώ κάθε φορά που συγχωρείς επικαλείσαι τη δύναμη του Χριστού μέσα σου. 2Δεν έχεις αρχίσει λοιπόν να καταλαβαίνεις τι θα κάνει η συγχώρεση για σένα; 3Θα αφαιρέσει όλη την αίσθηση αδυναμίας, υπερέντα­σης και κόπωσης από το νου σου. 4Θα απομακρύνει όλο το φόβο, την ενοχή και τον πόνο. 5Θα αποκαταστήσει την τέλεια ασφάλεια και δύναμη που ο Θεός έδωσε στον Υιό Του στην επίγνωση σου.
4) Ας είμαστε ευτυχείς να αρχίσουμε και να τελειώσουμε αυτή την ημέρα με την εξάσκηση της σημερινής ιδέας και να τη χρησιμοποιούμε όσο το δυνατό πιο συχνά όλη την ημέρα. 2Θα σε βοηθήσει να κάνεις την ημέρα σου τόσο ευτυχισμένη όσο ο Θεός σε θέλει να είσαι. 3Και θα βοηθήσει εκείνους που είναι γύρω σου καθώς επίσης κι εκείνους που φαίνονται να είναι μακριά, στο χώρο και το χρόνο, να μοιραστούν αυτή την ευτυχία μαζί σου.
5) Όσο πιο συχνά μπορείς, με τα μάτια σου κλειστά αν είναι δυνατό, λέγε στον εαυτό σου σήμερα τα εξής:

2Η συγχώρεση είναι η αποστολή μου σαν το Φως τον κόσμου. 3Θα ήθελα να εκπληρώσω την αποστολή μου για να μπορώ να είμαι ευτυχισμένος.

4Μετά αφιέρωσε ένα δύο λεπτά να συλλογιστείς την αποστολή σου, την ευτυχία και την απελευθέρωση που θα σου φέρει. 5 Άφησε παρόμοιες σκέψεις να έρθουν ελεύθερα στο νου σου, γιατί η καρδιά σου θα αναγνωρίσει αυτά τα λόγια – και στο νου σου βρίσκεται η επίγνωση ότι είναι αληθινά. 6Αν τυχόν κι αφαιρεθείς επανέλαβε την ιδέα και πρόσθεσε:

7Θα ήθελα να το θυμάμαι αυτό επειδή θέλω να είμαι ευτυχισμένος.

Share