Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1) Το φως έχει έρθει. 2Είσσι θεραπευμένος και μπορείς να θεραπεύσεις. 3Το φως έχει έρθει. 4Έχεις σωθεί και μπορείς να σώσεις. 5ΕΊσαι εν ειρήνη και φέρνεις την ειρήνη μαζί σου οπουδήποτε πηγαίνεις. 6Το σκοτάδι, η ταραχή κι ο θάνατος έχουν εξαφανιστεί. 7Το φως έχει έρθει.
2) Σήμερα θα γιορτάσουμε το ευτυχές τέλος του μακροχρόνιου ονείρου της καταστροφής. 2Δεν υπάρχουν σκοτεινά όνειρα τώρα. 3Το φως έχει έρθει. 4Σήμερα η εποχή του Φωτός αρχίζει για σένα και για τον καθένα. 5ΕΊναι μια νέα εποχή στην οποία ένας καινούριος κόσμος γεννιέται. 6Στο πέρασμα του, ο παλιός κόσμος δεν έχει αφήσει ίχνη πάνω στον καινούριο. 7Σήμερα θα δούμε ένα διαφορετικό κόσμο επειδή το φως έχει έρθει.
3) Οι ασκήσεις μας για σήμερα θα είναι ευχάριστες και θα προσφέρουμε ευχαριστίες για το πέρασμα του παλιού κόσμου και την αρχή του καινούρι­ου. 2Καμιά σκιά από το παρελθόν δεν παραμένει να θολώσει την όραση μας και να κρύψει τον κόσμο που η συγχώρεση μας προσφέρει. 3Σήμερα θα δεχτούμε το νέο κόσμο σαν τον κόσμο που θέλουμε να δούμε. 4Θα μας δοθεί αυτό που επιθυμούμε. 5Θέλουμε να δούμε το φως, το φως έχει έρθει.
4) Οι μεγαλύτερες περίοδοι εξάσκησης θα αφιερωθούν στο να κοιτάξου­με τον κόσμο που η συγχώρεση μας δείχνει. 2Αυτό είναι που θέλουμε να δούμε και μόνο αυτό. 3 Ο ένας και μόνος σκοπός μας καθιστά αυτό το στόχο αναπόφευκτο. 4Σήμερα ο πραγματικός κόσμος εγείρεται χαρούμενα μπροστά μας, για να τον δούμε επιτέλους. 5Η όραση μας δόθηκε τώρα που το φως έχει έρθει.
5) Σήμερα δε θέλουμε να δούμε τη σκιά του εγώ στον κόσμο. 2Βλέπουμε το φως και .μέσα σε αυτό βλέπουμε την αντανάκλαση της Βασιλείας του Ουρανού να απλώνεται σε όλο τον κόσμο. 3 Άρχισε τις μεγαλύτερες περιόδους εξάσκησης λέγοντας στον εαυτό σου τα χαρμόσυνα νέα της απελευθέρωσης σου:

4Το Φως έχει έρθει. 5 Έχω συγχωρέσει τον κόσμο.
6) Μη στοχάζεσαι το παρελθόν σήμερα. 2Διατήρησε ένα εντελώς αμερόλη­πτο νου σήμερα, καθαρισμένο από όλες τις ιδέες του παρελθόντος κι από κάθε έννοια που έχεις φτιάξει. 3 Έχεις συγχωρέσει τον κόσμο σήμερα. 4Μπορείς να τον κοιτάξεις τώρα σαν να μην τον. έχεις δει ποτέ πριν. 5Δε γνωρίζεις ακόμα πως φαίνεται. 6Απλώς περιμένεις να σου τον δείξουν. Ενώ περιμένεις, επανέλαβε αρκετές φορές, αργά και με τέλεια υπομονή, τα εξής:
8Το φως έχει έρθει. 9Έχω συγχωρέσει τον κόσμο.
7) Συνειδητοποίησε ότι η συγχώρεση σου δίνει το δικαίωμα της όρασης. 2Κατανόησε ότι το Άγιο Πνεύμα ποτέ δεν παραλείπει να δώσει το δώρο της όρασης σε αυτούς που συγχωρούν. 3Πίστεψε ότι Αυτός δε θα σε εγκαταλείψει τώρα. 4 Έχεις συγχωρέσει τον κόσμο. 5Θα είναι μαζί σου καθώς παρατηρείς και περιμένεις. 4Θα σου δείξει ό,τι βλέπει η αληθινή όραση. 7Είναι το θέλημα Του κι έχεις συνδεθεί μαζί Του. 8Περίμενε υπομονετικά για Αυτόν. 9Θα είναι εκεί. °Το φως έχει έρθει. 11Εχεις συγχωρέσει τον κόσμο.
8) Πες Του ότι γνωρίζεις ότι δεν μπορείς να αποτύχεις επειδή Τον εμπιστεύεσαι. 2Και πες στον εαυτό σου ότι περιμένεις με βεβαιότητα να κοιτάξεις τον κόσμο που Αυτός σου υποσχέθηκε. 3Από δω και μπρος θα βλέπεις διαφορετικά. 4Σήμερα το φως έχει έρθει. 5Και θα δεις τον κόσμο που Αυτός έχει υποσχεθεί από την αρχή του χρόνου και στον οποίο το τέλος του χρόνου είναι σίγουρο.
9) Οι πιο σύντομες περίοδοι εξάσκησης θα είναι επίσης χαρούμενες ευκαιρίες να θυμηθείς την απελευθέρωση σου. 2Υπενθύμιζε στον εαυτό σου κάθε ένα τέταρτο περίπου ότι σήμερα είναι η ώρα για ιδιαίτερο εορτασμό. 3Δώσε ευχαριστίες για το έλεος και την Αγάπη του Θεού. 4Να είσαι χαρούμενος που η δύναμη της συγχώρεσης θεραπεύει εντελώς την όραση σου. 5Να είσαι βέβαιος ότι σε αυτή την ημέρα υπάρχει ένα νέο ξεκίνημα. 6Χωρίς το σκοτάδι του παρελθόντος πάνω στα μάτια σου, δεν μπορείς να μη δεις σήμερα. 7Κι ό,τι θα δεις θα είναι τόσο ευπρόσδεκτο που με χαρά θα παρατείνεις τη σημερινή ημέρα για πάντα.
10) Λέγε λοιπόν:

2Γο Φως έχει έρθει. 3Εχω συγχωρέσει τον κόσμο.

4Αν τυχόν μπεις σε πειρασμό, πες στον οποιοδήποτε που φαίνεται να σε τραβά πίσω στο σκοτάδι τα εξής:

5Γο Φως έχει έρθει. 6Σε έχω συγχωρήσει.
11) Αφιερώνουμε αυτή τη μέρα στη γαλήνη στην οποία ο Θεός θα σε ήθελε να βρίσκεσαι. 2Κράτησέ την στην επίγνωση του εαυτού σου και δες την παντού σήμερα, καθώς γιορτάζουμε την αρχή της όρασης σου και τη θέα του πραγματικού κόσμου που έχει έρθει να αντικαταστήσει τον ανελέητο κόσμο που νόμιζες ότι ήταν πραγματικός.

Share