Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1) Τα θαύματα σου ανήκουν δικαιωματικά εξαιτίας του ποιος είσαι.2Θα. λάβεις τα θαύματα εξαιτίας του τι είναι ο Θεός. 3Και θα προσφέρεις θαύματα επειδή είσαι ένα με το Θεό. 4Και πάλι, πόσο απλή είναι η σωτηρία! 5Είναι απλώς μια δήλωση της αληθινής σου ταυτότητας. 6Είναι ακριβώς αυτό που θα γιορτάσουμε σήμερα.
2) Η αξίωση σου για θαύματα δεν έγκειται στις ψευδαισθήσεις σου για τον εαυτό σου. 2Δε βασίζεται σε καμιά από τις μαγικές δυνάμεις που έχεις αποδώσει στον εαυτό σου, ούτε σε καμιά τελετή που έχεις επινοήσει. 3Ενυπάρχει στην αλήθεια του ποιος είσαι. 4Υπονοείται σε αυτό που είναι ο Θεός, ο Πατέρας σου. 5Εξασφαλίστηκε στη δημιουργία σου και εγγυάται από τους νόμους του Θεού.
3) Σήμερα θα ζητήσουμε τα θαύματα που είναι το δικαίωμα σου επειδή σου ανήκουν. 2Σου έχει δοθεί η υπόσχεση της πλήρης απελευθέρωσης από τον κόσμο που έφτιαξες. 3Σου έχει δοθεί η διαβεβαίωση ότι η Βασιλεία του Θεού είναι μέσα σου και δεν μπορεί ποτέ να χαθεί. 4Δε ζητάμε τίποτα περισσότερο απ ό,τι μας ανήκει στ αλήθεια. 5Σήμερα, όμως, θα προσέ­ξουμε επίσης να μην αρκεστούμε σε τίποτα λιγότερο.
4) Άρχισε τις μεγαλύτερες περιόδους εξάσκησης λέγοντας με πλήρη αυτοπεποίθηση στον εαυτό σου ότι τα θαύματα σου ανήκουν δικαιωματι­κά. 2Καθώς κλείνεις τα μάτια σου, υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι ζητάς μονάχα ό,τι είναι δικαιωματικά δικό σου. 3Υπενθύμισε στον εαυτό σου επίσης ότι τα θαύματα ποτέ δεν αφαιρούνται από κάποιον για να δοθούν σε κάποιον άλλο και ότι με το να ζητάς τα δικαιώματα σου, υποστηρίζεις τα δικαιώματα όλων. 4Τα θαύματα δεν υπακούουν τους νόμους αυτού του κόσμου. 5Απλώς απορρέουν από τους νόμους του Θεού.
5) Μετά από αυτή τη σύντομη εισαγωγική φάση, περίμενε σιωπηλά για τη διαβεβαίωση ότι το αίτημα σου έχει χορηγηθεί. 2Εχεις ζητήσει για τη σωτηρία του κόσμου και για τη δική σου. 3Εχεις παρακαλέσει να σου δοθούν τα μέσα με τα οποία αυτό θα επιτευχθεί. 4Δεν μπορεί να μη σου δοθεί διαβεβαίωση για αυτό. 3Δε ζητάς τίποτα άλλο, παρά το θέλημα του Θεού.
6) Όταν το κάνεις αυτό, στην πραγματικότητα δε ζητάς τίποτα. Δηλώ­νεις ένα γεγονός που δεν μπορεί να σου αρνηθεί. 3Το Άγιο Πνεύμα δεν μπορεί παρά να σε διαβεβαιώσει ότι το αίτημα σου έχει χορηγηθεί. 4Το γεγονός ότι το αποδέχτηκες πρέπει να είναι σωστό. 5Δεν υπάρχει περιθώριο σήμερα για αμφιβολία και αβεβαιότητα. 6Ρωτάμε μια πραγματική ερώτηση επιτέλους. 7Η απάντηση είναι μια απλή δήλωση ενός απλού γεγονότος. 8Θα λάβεις τη διαβεβαίωση που ζητάς.
7) Οι πιο σύντομες περίοδοι εξάσκησης θα είναι συχνές και θα είναι επίσης αφιερωμένες στην υπενθύμιση ενός απλού γεγονότος. 2Σήμερα λέγε συχνά στον εαυτό σου το εξής:

3Τα θαύματα μου ανήκουν δικαιωματικά.

4Ζήτησέ τα όποτε προκύπτει μια κατάσταση στην οποία απαιτούνται. 5Θα αναγνωρίσεις αυτές τις καταστάσεις. 6Κι επειδή δε βασίζεσαι στον εαυτό σου για το θαύμα, σου έχει δοθεί πλήρως το δικαίωμα να το λάβεις όποτε ζητάς.
8) Θυμήσου επίσης να μην ικανοποιηθείς με τίποτα λιγότερο από την τέλεια απάντηση. 2Αν τυχόν μπεις σε πειρασμό, αμέσως πες στον εαυτό σου τα εξής:

3Δε θα ανταλλάξω τα θαύματα με τα παράπονα.
4Θέλω μόνο ό,τι μου ανήκει. 5Ο Θεός έχει καθιερώσει τα θαύματα σαν το δικαίωμα μου.

Share