Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Για αυτή την επανάληψη θα χρησιμοποιήσουμε τις εξής ιδέες:
1. (79) Ας αναγνωρίσω το πρόβλημα ώστε να μπορέσει να λυθεί.

2Ας συνειδητοποιήσω σήμερα ότι το πρόβλημα είναι πάντοτε κάποια μορφή παράπονου που τρέφω. 3Ας καταλάβω επίσης ότι η λύση είναι πάντοτε ένα θαύμα με το οποίο αφήνω το παράπονο να αντικατασταθεί. 4Σήμερα θα ήθελα να θυμηθώ την απλότητα της σωτηρίας ενισχύοντας το μάθημα πως υπάρχει ένα πρόβλημα και μια λύση. 5Το πρόβλημα είναι ένα παράπονο, η λύση είναι ένα θαύμα. 6Και προσκαλώ τη λύση να έρθει σε μένα μέσω της συγχώρεσης του παράπονου και του καλωσορίσματος του θαύματος που παίρνει τη θέση του.
2) Συγκεκριμένες εφαρμογές αυτής της ιδέας θα μπορούσαν να πάρουν τις εξής μορφές:

2Αυτό μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα το οποίο θα ήθελα να λυθεί. 3Το θαύμα πίσω από αυτό το παράπονο θα λύσει το πρόβλημα για μένα. 4Η λύση αυτού του προβλήματος είναι το θαύμα που το πρόβλημα κρύβει.

3. (80) Ας αναγνωρίσω ότι τα προβλήματα μου έχουν λυθεί.

2Φαίνομαι να έχω προβλήματα μόνο επειδή κακομεταχειρίζομαι το χρόνο. 3Πιστεύω ότι πρώτα έρχεται το πρόβλημα και μετά ένας ορισμένος χρόνος πρέπει να περάσει προτού το πρόβλημα μπορέσει να λυθεί. 4Δε βλέπω ότι το πρόβλημα και η λύση του συμβαίνουν ταυτόχρονα. 5Ο λόγος για αυτό είναι ότι δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι ο Θεός έχει τοποθετήσει τη λύση μαζί με το πρόβλημα, ώστε να μη μπορούν να αποχωριστούν από το χρόνο. 6Το Άγιο Πνεύμα θα μου διδάξει αυτό αν Το αφήσω. 7Και θα καταλάβω ότι είναι αδύνατο να έχω ένα πρόβλημα το οποίο δεν έχει ήδη λυθεί.
4) Οι. εξής μορφές της ιδέας θα είναι χρήσιμες για συγκεκριμένες εφαρμογές:

2Δε χρειάζεται να περιμένω για αυτό το πρόβλημα να λυθεί.
3Η λύση αυτού του προβλήματος μου έχει ήδη δοθεί, αν την αποδεχτώ.
4Ο χρόνος δεν μπορεί να διαχωρίσει αυτό το πρόβλημα από τη λύση του.

Share