Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1.Η σημερινή ιδέα σε ταυτίζει με τον αδιαίρετο Εαυτό σου. 2Δεν αποδέχεται καμιά διχασμένη ταύτιση, ούτε προσπαθεί να ενοποιήσει αντιτιθέμενους παράγοντες. 3Απλώς δηλώνει την αλήθεια. 4Εξασκήσου με αυτή την αλήθεια όσο πιο συχνά μπορείς σήμερα, γιατί αυτή η αλήθεια θα προσελκύσει το νου σου από τις ψυχολογικές συγκρούσεις στα ήσυχα λιβάδια της ειρήνης. 5Τα ρίγη του φόβου δεν μπορούν να εισέλθουν γιατί ο νους σου έχει απαλλαγεί από την παραφροσύνη, με το να εγκατα­λείψει τις ψευδαισθήσεις μιας διχασμένης ταύτισης.
2. Δηλώνουμε και πάλι την αλήθεια για τον Εαυτό σου, τον άγιο Υιό του Θεού που αναπαύεται μέσα σου, ο νους του Οποίου έχει θεραπευτεί. 2Είσαι το πνεύμα που έχει προικιστεί με όλη την Αγάπη, την Ειρήνη και τη Χαρά του Πατέρα σου. 3Είσαι το πνεύμα που ολοκληρώνει τον Εαυτό Του και που μοιράζεται με Αυτόν την αποστολή Του σαν Δημιουργός. 4Αυτός είναι πάντα μαζί σου, όπως και εσύ είσαι μαζί του.
3. Σήμερα προσπαθούμε να φέρουμε την πραγματικότη­τα ακόμα πιο κοντά στο νου σου.2Κάθε φορά που κάνεις την άσκήση, η επίγνωση έρχεται λίγο πιο κοντά, μερικές φορές γλιτώνεις χίλια χρόνια ή και περισσότερο. 3Ο χρόνος που αφιερώνεις για εξάσκηση πολλαπλασιάζεται πολλές φορές, επειδή το θαύμα χρησιμοποιεί το χρόνο αλλά δεν κυβερνάται από αυτόν. 4Η σωτηρία είναι ένα θαύμα, το πρώτο και το τελευταίο, το πρώτο που είναι το τελευταίο, γιατί είναι αδιαίρετο.
4. Είσαι το πνεύμα στο νου του οποίου βρίσκεται το θαύμα στο οποίο όλος ο χρόνος μένει ακίνητος, το θαύμα στο οποίο ένα λεπτό αφιερωμένο στη χρήση αυτών των ιδεών γίνεται χρόνος που δεν έχει ούτε όρια ούτε τέλος. 2Αφιέρωσε, λοιπόν, πρόθυμα αυτά τα λεπτά και έχε εμπιστοσύνη σε Αυτόν που υποσχέθηκε να θέσει την αιωνιότητα δίπλα τους. 3Αυτός θα προσφέρει όλη τη δύναμη Του σε κάθε μικρή προσπάθεια που κάνεις. 4Δώσε σε Αυτόν το χρόνο που χρειάζεται σήμερα, για να σε βοηθήσει να κατανοήσεις μαζί με Αυτόν ότι είσαι το πνεύμα που κατοικεί σε Αυτόν και που μέσω της Φωνής Του καλεί καθετί που ζει, προσφέρει την όραση Του στον καθένα που τη ζητά και αντικαθιστά τα λάθη με την απλή αλήθεια.
5. Το Άγιο Πνεύμα θα χαρεί να παίρνει πέντε λεπτά κάθε ώρας από τα χέρια σου και να τα διοχετεύει σε αυτό τον πονεμένο κόσμο, όπου ο πόνος και η δυστυχία φαίνονται να βασιλεύουν. 2Το Άγιο Πνεύμα δεν θα αγνοήσει ούτε ένα δεκτικό νου που θα αποδεχτεί αυτά τα δώρα της θεραπείας, και θα τα εναποθέσει παντού όπου γνωρίζει ότι θα είναι ευπρόσδεκτα.
3Και η θεραπευτική τους δύναμη θα αυξάνεται κάθε φορά που κάποιος τα αποδέχεται σαν τις σκέψεις του και τα χρησιμοποιεί για να θεραπεύει.
6. Με αυτό τον τρόπο κάθε δώρο που Του δίνεις θα πολλαπλασιαστεί χίλιες φορές και δεκάδες χιλιάδες φο­ρές περισσότερο. 2Και όταν θα σου επιστραφεί, θα είναι τόσο πολύ πιο ισχυρό από το μικρό δώρο που έδωσες, όσο είναι η ακτινοβολία του ήλιου μπροστά στη μικρο­σκοπική λάμψη που δίνει η πυγολαμπίδα για μια αβέβαιη στιγμή πριν σβήσει 3Ή σταθερή λαμπρότητα αυτού του φωτός παραμένει και σε οδηγεί έξω από το σκοτάδι, ούτε και θα μπορέσεις πια να ξεχάσεις πάλι το δρόμο.
7. Άρχισε αυτές τις χαρούμενες ασκήσεις με τα λόγια με τα οποία το Άγιο Πνεύμα σου μιλά και άσε τα να αντηχήσουν μέσω Αυτού σε όλο τον κόσμο:

2Πνεύμα είμαι, ο άγιος Υιός του Θεού,
ελεύθερος από όλους τους περιορισμούς,
ασφαλής, θεραπευμένος και ακέραιος,
ελεύθερος να συγχωρώ κι ελεύθερος να σώσω τον κόσμο.

3Οταν αυτά τα λόγια εκφραστούν μέσα από σένα, το Άγιο Πνεύμα θα αποδεχτεί αυτό το δώρο που έλαβες από Αυτό, θα αυξήσει τη δύναμη του και θα σου το ξαναδώσει.
8. Πρόσφερε Του χαρούμενα κάθε περίοδο εξάσκησης σήμερα. 2Και Αυτό θα σου μιλήσει, υπενθυμίζοντας σου ότι είσαι πνεύμα, ένα με Αυτό και το Θεό, τους αδερφούς σου και τον Εαυτό σου. 3 Άκουγε προσεκτικά για τη διαβεβαίωση Του κάθε φορά που επαναλαμβάνεις τα λόγια που σου προσφέρει σήμερα και άφησε Το να πει στο νου σου ότι είναι αληθινά. 4Χρησιμοποίησέ τα εναντίον του πειρασμού και απέφυγε τις λυπηρές του συνέπειες αν ενδώσεις στην πεποίθηση ότι είσαι κάτι άλλο. 5Το Άγιο Πνεύμα σου δίνει ειρήνη σήμερα. 6Λάβε τα λόγια Του και πρόσφερε τα σε Αυτό.

Share