Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
Yoga Teacher (E-RYT 500)

O Κωνσταντίνος είναι δάσκαλος της Yoga και Wellness Life Coach. To πάθος του για την προσωπική ανάπτυξη, και η βαθύτερη επίγνωση και χαρά που έχει φέρει η Yoga στην ζωή του, τον ενέπνευσε να μοιραστεί αυτά τα «δώρα» με τον τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Διδάσκει 16 χρόνια και οι τάξεις του χαρακτηρίζονται από τον ευχάριστο χαρακτήρα της προσωπικότητάς του και την αμεσότητα που έχει στην επικοινωνία του με τους μαθητές.

Οι τάξεις του Κωνσταντίνου είναι εμπνευσμένες από την προσωπική του εμπειρία στην Yoga και καθοδηγούν τους μαθητές να εμβαθύνουν στην πρακτική τους με απλό και κατανοητό τρόπο. Οι μαθητές καλούνται να εξερευνήσουν μέσω της πρακτικής τις δυνατότητες του σώματος ενσυνείδητα, πάντα στον ρυθμό που η αναπνοή το επιτρέπει, ώστε να έχουν σε κάθε μάθημα μία πλήρη και βαθιά εμπειρία.

Ενσωματώνοντας την ώρα της διδασκαλίας του την φιλοσοφία,  βοηθά τους οι μαθητές να καταλάβουν ότι η Yoga δεν είναι απλά μία πρακτική που λαμβάνει χώρα πάνω στο στρωματάκι, αλλά μία σημαντική διαδικασία που μέσω αυτής έχουν την δυνατότητα  να καλλιεργήσουν την εσωτερική τους επίγνωση. Οι τάξεις του Κωνσταντίνου εμψυχώνουν τους μαθητές ανεξαιρέτως επιπέδου να δουλέψουν δυναμικά, αλλά πάντα με ασφάλεια, ενώ ταυτόχρονα τους οδηγούν σε μία βαθιά ωφέλιμη και μεταμορφωτική αλλαγή που επέρχεται μέσω της κατανόησης της σύνδεσης νου-σώματος.

Ο Κωνσταντίνος ζει και διδάσκει στην Αθήνα και είναι ο ιδρυτής του Bhavana Yoga. Ταξιδεύει στον κόσμο και προσφέροντας σεμινάρια και εμπνέοντας τους μαθητές του να ζουν την ζωή τους πλούσια και με νόημα εξερευνώντας την τέχνη της Yoga.

• Ayurvedic nutrition advisor
• Wellness and Life coach
• Social and emotional intelligence coach
• NLP Master Practitioner

Share