Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Logo_noosfera-retreat-centerforweb  Παρασκευή 8 – Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Ενα Πρόγραμμα εστιασμένο στην θεραπεία των επαναλαμβανόμενων ακατάλληλων αμυντικών μηχανισμών

space_meditate_11pp_logoforweb

Ανακάλυψε ποιές πονοπαγίδες (ακατάλληλοι αμυντικοί μηχανισμοί) υπονομεύουν την ζωή και τις σχέσεις σου, πώς μπορείς να τις αποφύγεις και μάθε επίσης πώς να καταλαβαίνεις σε ποιές πονοπαγίδες έχουν καθηλωθεί οι  άλλοι γύρω σου.

Που; Έλα στο ατμοσφαιρικό Κτήμα Νοόσφαιρα Retreat Center για ένα απριλιάτικο 3ήμερο συνδυασμένο με ένα βαθιά διαφωτιστικό και μεταμορφωτικό σεμινάριο. Απόλαυσε το γαλήνιο τοπίο και τις φροντισμένες εγκαταστάσεις, την συντροφιά ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα και μάθε για τις πονοπαγίδες που δυναστεύουν όλους και πώς μπορείς να τις παρακάμψεις.

Περιεχόμενο: Στο σεμινάριο  θα μάθεις να αναγνωρίζεις τις 11 πονοπαγίδες (ακατάλληλους αμυντικούς μηχανισμούς), θα κατανοήσεις πώς δημιουργήθηκαν, πώς μπλοκάρουν την ροή της αυτοεκτίμησης, των καλών σχέσεων και της επιτυχίας και θα διδαχθείς τις θεραπευτικές μεθόδους  για να απαλλαγείς από αυτές παίρνοντας πάλι την δύναμή σου πίσω και μαζί τις ευκαιρίες για χαρά που σου προφέρει η ζωή.

Δομή: Ειδικά ερωτηματολόγια θα σου αποκαλύψουν ποιες είναι οι κυρίαρχες πονοπαγίδες που υπονομεύουν τη δική σου ζωή, τις αιτίες τους και πώς έχουν εμπλακεί στην προσωπική σου ιστορία.
Μια άσκηση ζωγραφικής σε πήλινο πιάτο θα φανερώσει τα κάγκελα της φυλακής και τα μυστικά κλειδιά απελευθέρωσής σου.
Καθοδηγούμενες διαλογιστικές ασκήσεις με ασύρματα ακουστικά θα σε οδηγήσουν στην ευκαιρία αποδέσμευσης από το παρελθόν και επαφής με το πεδίο  όλων των δυνατοτήτων. Ασκήσεις κίνησης με το σώμα και μοιράσματος με την ομάδα θα σε διδάξουν πώς να αναγνωρίζεις εύκολα τις πονοπαγίδες  των άλλων διευκολύνοντας έτσι την επικοινωνία και τις σχέσεις σου.

omada_synchor_balconpc130338forweb Κόστος: 390 για έγκαιρη δήλωση ως τις 10 Μαρτίου.
Μετά τις 10 Μαρτίου η συμμετοχή είναι 440€.
Μονόκλινο επιπλέον 40.
Περιλαμβάνονται:
Το εντατικό σεμινάριο, εποπτικό υλικό, ανάλυση ερωτηματολογίων.
Διαμονή, είδη προσωπικής περιποίησης :παντόφλες, σαμπουάν, αφρόλουτρο, σκουφάκι μπάνιου.
Πλήρης διατροφή, καθημερινά μαγειρεμένο φαγητό με ποιοτικά οργανικά υλικά, φρέσκα λαχανικά από το μποστάνι μας και αυγά από τις κοτούλες του κτήματος.
Αφεψήματα βιολογικών βοτάνων όλη την ημέρα.
Δωρεάν wi fi σε όλους τους χώρους της Νοόσφαιρας.
Δωρεάν χώρος στάθμευσης.
Φόροι.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:
210 8074654 | 6932 367147 | 6937 113537
Email: info@noosfera.gr

Βασικά Χαρακτηριστικά  των 11 Πονοπαγίδων:glosses_agapisforweb

1. ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΗ  « Δεν θα με νοιαστείς»  Νιώθεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά  για τις βασικές σου ανάγκες και δεν θα σε φροντίσει.
2. ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ  « Θα σε χάσω». Φοβάσαι κι αγωνιάς ότι η σχέση θα τελειώσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
3. ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ – ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ «Δεν σε εμπιστεύομαι».Δεν εμπιστεύεσαι κανένα, οι άνθρωποι  πάντα σε πληγώνουν, σε εκμεταλλεύονται ή σε κακοποιούν.
4. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ «Είμαι απ’ έξω». Νιώθεις ότι δεν ανήκεις πουθενά.
5. ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΝΤΡΟΠΗ «Δεν αξίζω» «Κάτι δεν πάει καλά με εμένα».Βιώνεις  απόρριψη και  έλλειψη αγάπης  επειδή πιστεύεις πως δεν αξίζεις.
6. ΑΠΟΤΥΧΙΑ «Δεν τα καταφέρνω, θα αποτύχω» Φοβάσαι να τολμήσεις επειδή συγκρίνεις τον εαυτό σου και πάντα τον βρίσκεις κατώτερο από τους άλλους.
7. ΕΞΑΡΤΗΣΗ «Δεν μπορώ χωρίς εσένα».  Νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα μόνη/ μόνος σου. Έχεις μεγάλη ανάγκη τους άλλους.
8. ΤΡΩΤΟΤΗΤΑ  «Φοβάμαι, ανησυχώ υπερβολικά»
Ανησυχείς για την υγεία σου συνεχώς και παθαίνεις πανικό με την παραμικρή δυσλειτουργία.
9. ΑΚΑΜΠΤΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ  « Όλα στην εντέλεια/ οι απαιτήσεις μου είναι υψηλές»
Πιστεύεις ότι τα πάντα πρέπει να είναι υπό έλεγχο κι ότι πρέπει να προσπαθήσεις κι άλλο.
10. ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ   «Έχω τους δικούς μου κανόνες» « Είπα-ξείπα»
 Κάνεις και λες ό,τι θέλεις τη στιγμή που το θέλεις χωρίς να λαμβάνεις υπ’ όψιν τους άλλους.
11. ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ/ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ «Πρώτα εσύ, μετά εγώ». Υποχωρείς συνεχώς σε ό,τι ζητά ο άλλος προκειμένου να σε αγαπάει και να σε θέλει.
Απελευθέρωσε το νου σου από τα πρότυπα πόνου (πονοπαγίδες)

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:
210 8074654 | 6932 367147 | 6937 113537
Email: info@noosfera.gr

Η κράτηση της θέσης σας θεωρείται έγκυρη μόνο με κατάθεση προκαταβολής 100€ στην Τράπεζα Πειραιώς: GR7401720210 0050 21051915874 (Συνεξέλιξη).
Θυμηθείτε να σημειώσετε στην κατάθεση το όνομά σας και τον τίτλο του προγράμματος που θα παρακολουθήσετε.
Σε περίπτωση ακύρωσης, έως 10 μέρες πριν από την εκδήλωση, δεν χάνετε την προκαταβολή σας. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε, εντός του ιδίου ημερολογιακού έτους, σε οποιοδήποτε άλλο σεμινάριο διοργάνωσης της Νοόσφαιρας, διαθεσιμότητας επιτρέπουσας,

  

 

Share