Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

logo

Παρασκευή 29 έως Κυριακή 31 Μαίου 2015

Μόνο για όσους έχουν παρακολουθήσει το α´ μέρος του σεμιναρίου της Αποκάλυψης

lion-lamb_lord

Αν μπορούσαν να γίνουν ένα σεμινάριο, τα “Μαθήματα Θαυμάτων” και η “Αποκάλυψη“ του Ιωάννη, αυτό θα ἠταν το “Κλειδί της Αποκάλυψης“.

Κάποιοι το πιστεύουν κάποιοι όχι ότι, θάρθει μια μέρα που θα συνειδητοποιήσουμε ότι ο Νους είναι μία πανίσχυρη δύναμη. Τόσο πανίσχυρη που μπορεί να εξαιρεί ή να συμπεριλαμβάνει, να διαιρεί ή να συνενώνει πακέτα σκέψεων-ιδεών που υπηρετούν ένα ΣΚΟΠΟ: την μικρότητα ή το μεγαλείο μας.
Και τα δύο καταλήγουν σε δημιουργία ψυχολογικών καταστάσεων: πόνου ή χαράς, μοναξιάς ἠ σύνδεσης, φόβου ή αγάπης, ενοχής ή αθώωσης.

Εκπαιδευμένοι να σκεφτόμαστε, ασυνείδητα, με την μικρότητα, βιώνουμε έλλειψη και στέρηση του μεγαλείου μας. Μία λάθος μάθηση, πηγή όλων των άδοξων προσπαθειών του ανθρώπου να “έχει” για να “είναι”.

Το σεμινάριο της Αποκάλυψη είναι η διόρθωση αυτού του λάθους.
Αποσύρει το πέπλο που σκεπάζει, μέσα στο νού μας, τα συλλογικά πνευματικά αρχέτυπα. Αυτά είναι η απάντηση στην ενοχή. Στη συνέχεια αυτά τα αρχέτυπα, που είναι κάθε σκέψη καλοσύνης, αγάπης και συγχώρεσης που έχουμε κάνει στη ζωή μας, γίνονται οι βοηθοί μας για τον καθαρισμό των αναμνήσεων από τις ενοχές, που εμείς, επίσης, έχουμε κάνει στη ζωή μας.
Η ανακούφιση και η χαρά που βιώνεται με το σβήσιμο των καρμικών κατηγοριών είναι πέραν της συνήθους αντίληψης μας. Αγγίζει και πάει πέρα από τις εμπειρίες απέραντης γαλήνης που έχουμε κατά καιρούς βιώσει.
Είναι η θέα του Ουράνιου Εαυτού που κάνει την διαφορά. Είναι η σιγουριά και η εμπιστοσύνη γι’ αυτό που πλέον γνωρίζεις βιωματικά.
Ετσι, όντας μέσα σου, στο ουράνιο σπίτι, μόνο ο καλύτερος εαυτός σου εκδηλώνεται στη καθημερινότητα. Κι όποτε μια σκέψη αντίθετη εμφανίζεται, χαμογελάς, επειδή τώρα γνωρίζεις.
Μια όντως επική πορεία για να την βαδίζουμε όλοι μαζί. Αφιερωμένη σ ̓ εμάς και στις γενιές που ακολουθούν.

Με τις : Μαρία Ξιφαρά, ψυχολόγο, ψυχοθεραπεύτρια
Ιουλία Πιτσούλη, συγγραφέα , σύμβουλο ψυχικής υγείας
Κόστος: 330€ για έγκαιρη εγγραφή ως 14/4. Συμπεριλαμβάνονται το σεμινάριο Αποκάλυψης, δύο διανυκτερεύσεις με πλήρη διατροφή και ΦΠΑ. Μετά την 14/4 κόστος 380€
Δηλώσεις συμμετοχής: 2109603094 και 6937113537
Email: noosferacenter@gmail.com
Η κράτηση θέσης επιβεβαιώνεται με την κατάθεση προκαταβολής 100 στο λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς GR7401720210 0050 21051915874 (Μ. Ξιφαρά και Σία ΕΕ)

Share