Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

logo

21 – 23  Φεβρουαρίου 2015

magikaΖήστε το τέλος της αποκριάς με ένα πρωτότυπο Σαββατοκύριακο  αυτογνωσίας  συμμετέχοντας στο παιχνίδι αστυνομικού μυστηρίου και ζωντανεύοντας έναν από τους ρόλους. Νιώστε σαν ήρωες και ηρωίδες του Χάρυ Πότερ και των παραμυθιών με νεράιδες, μάγους, ξωτικά και μυθικά βασίλεια λύνοντας το μυστήριο του θρόνου.
Γίνεστε μέρος μιας κεφάτης παρέας, παίρνετε τον μυστικό φάκελο, διεκδικείτε τον θρόνο, βρίσκετε συμμάχους, προβλέπετε τις ανατροπές, αποφεύγετε κρυφούς εχθρούς και κάνετε ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις για τον εαυτό σας ζωντανεύοντας έναν από τους αρχετυπικούς ρόλους.
Οι οδηγίες θα σας σταλούν με e-mail για να κάνετε την ανάλογη προετοιμασία και να εμπνευστείτε το κοστούμι σας.
Το παιχνίδι Μυστηρίου ολοκληρώνεται με απονομή Όσκαρ ερμηνείας, κοστουμιού και επίλυσης του μυστηρίου και κυρίως με επακόλουθη ομάδα αυτογνωσίας για όσα ανακαλύπτουμε μέσα από τη δράση.

Μέγιστος αριθμός παικτών 17.
Κόστος: 60€ συμπεριλαμβάνονται: συμμετοχή στο Παιχνίδι Μυστηρίου, στην ομάδα αυτογνωσίας και ΦΠΑ
ή 120€ με διαμονή Σαββάτου σε δίκλινο δωμάτιο, ημιδιατροφή και ΦΠΑ.
Επίσης εάν επιθυμείτε να παρατείνετε τη διαμονή σας ως την Καθαρή Δευτέρα :
Κόστος 60€ συμπεριλαμβάνονται διαμονή Κυριακής σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό και το γεύμα της Καθαρής Δευτέρας με τους νόστιμους νηστίσιμους μεζέδες, σπιτικό φαγητό και λαχανικά από το κτήμα .

Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής:  6932367147 – 6937113537 – 2109603094
email: info@noosfera.gr

Δείτε:  Video Παιχνίδι Μυστηρίου & Αυτογνωσίας Ιούνιος 2014

Είπαν για τα Παιχνίδια Μυστηρίου στο Κτήμα Νοόσφαιρα:

«Πέρασα υπέροχα! Γέλασα, συνδέθηκα, ανακάλυψα πλευρές του εαυτού μου και έκανα νέους φίλους»

« Ένας πρωτότυπος τρόπος για να περάσω το Σαββατοκύριακο, να μάθω πράγματα για μένα και να τολμήσω να βγω από το συνηθισμένο μου ρόλο μαζί με άλλους που έκαναν το ίδιο!»

« Μου άρεσε πολύ , ιδίως όταν πήραμε τους μυστικούς φακέλους και όλα απέκτησαν άλλο νόημα. Ανυπομονώ πότε θα γίνει το επόμενο Παιχνίδι Μυστηρίου.»

Share