Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

logo

Mόνοι τις γιορxrist dentroτές; Όχι βέβαια!

Ελάτε για να περάσετε μαζί μας εναλλακτικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.  Σε μια γιορτινή, γεμάτη θαλπωρή ατμόσφαιρα, με αναμμένα τζάκια, εξαιρετικό φαγητό, φιλόξενη παρέα και ένα πλήθος από εκδηλώσεις και  ενδιαφέροντα προγράμματα για να διαλέξετε.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

8:30-10:00 το πλούσιο πρωινό της Νοόσφαιρας εμπλουτισμένο με σπιτικές μαρμελάδες, αυγά από τις κοτούλες του κτήματος και φρεσκοψημένες λιχουδιές.

11:00-11:30 Διαλογιστική άσκηση επαφής με τον βαθύτερο εαυτό και συντονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου με ήχους Ηemi-Sync® . Την άσκηση παρακολουθείτε με ακουστικά άνετα ξαπλωμένοι στο δωμάτιό σας καθώς το Κτήμα Νοόσφαιρα διαθέτει την μοναδική στην Ελλάδα ηχητική εγκατάσταση που σας δίνει τη δυνατότητα να ακούτε τις ειδικές ασκήσεις ενώ είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας.

12:30-14:00 Oμάδα αυτογνωσίας με ένα διαφορετικό θέμα κάθε ημέρα. Μια βαθειά εμπειρία με ενδιαφέρουσες πληροφορίες αλλά και βιωματικές ασκήσεις που προσφέρουν αυτογνωσία, θεραπεία και την ζεστασιά της ένωσης με την ομάδα.
14:30-18:30 ελεύθερος χρόνος με ένα πλήθος δραστηριοτήτων για να επιλέξετε:
-εξερεύνηση και περίπατοι στη γύρω περιοχή
-ασκήσεις τάι- τσι
-επιτραπέζια παιχνίδια γύρω από το τζάκι
-αυτογνωσία με το Δέντρο των Ευχών και της Ευγνωμοσύνης
-και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς κατασκευή και σύνθεση του προσωπικό σας Αλμανάκ με τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τους στόχους σας για το 2015.

Επίσης προαιρετικά (με ανάλογη χρέωση):

– ατομικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας
-προβλέψεις για την επόμενη χρονιά με μαντικούς ρούνους και κέλτικες κάρτες
– συνεδρίες ρεφλεξολογίας,
– συμμετοχή στο Αστυνομικό Παιχνίδι Μυστηρίου (από 10 έως 18 παίκτες)

18:30- 20:15 Προβολή ταινίας. Γινόμαστε μια παρέα και παρακολουθούμε στη μεγάλη οθόνη του σαλονιού μια ποιοτική ταινία. Ή διαβάζουμε επιλεγμένα κείμενα, παραμύθια και μικρά αφηγήματα.
20:15- 21:15 Δείπνο με νόστιμα σπιτικά εδέσματα μαγειρεμένο με εξαιρετικής ποιότητας υλικά, λαχανικά από το μποστάνι μας και ντόπια προϊόντα.
21:30 Συζήτηση γύρω από το τζάκι για την ταινία ή το κείμενο που διαβάσαμε και τη σχέση της με τις εμπειρίες της δικής μας ζωής.

Κι όσο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς υποδεχόμαστε το νέο χρόνο με ένα κεφάτο πάρτι!

Σας περιμένουμε στο Κτήμα Νοόσφαιρα για όσο θέλετε: για μια μέρα ή για όλο το διάστημα των γιορτών.

Με τις:
Ιουλία Πιτσούλη, συγγραφέα, σύμβουλο ψυχικής υγείας
Μαρία Ξιφαρά ψυχολόγο, ψυχοθεραπεύτρια
Μαρία Καλαϊτζή, ψυχοδραματίστρια
Δήμητρα Ξιφαρά, τάι τσι & ρεφλεξολογία
Κάλη Πιτσούλη μαντικοί ρούνοι
και άλλους συνεργάτες.

Κόστος : 55€ το άτομο την ημέρα με πλούσιο πρωινό και δείπνο, δωρεάν αφεψήματα όλη την ημέρα και βέβαια το Νοοσφαιρικό πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Συμπεριλαμβάνονται οι νόμιμοι φόροι.
Επιβάρυνση δείπνου ή γεύματος 24 &25/12 και 31/12 &1/1 : 15 Ευρώ
Διαφορά μονόκλινου 15€

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 6932367147 (υπεύθυνη κα Μαρία Σινούρη)
Ή στείλτε e-mail στο noosferacenter@gmail.com

Η επιβεβαίωση κράτησης γίνεται με κατάθεση προκαταβολής στην Τράπεζα Πειραιώς αριθμ. Λογαρ. GR7401720210 005021051915874 δικαιούχος Μ. Ξιφαρά & Σια ΕΕ
Σημαντικό: σε περίπτωση ακύρωσης δεν χάνετε την προκαταβολή σας. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα διοργάνωσης της Νοόσφαιρας (διαθεσιμότητας επιτρέπουσας).

πινακακι χριστουγ

 

Share