Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Εκπαίδευση στην τέλεια χαλάρωση, τέλεια συγκεντρωμένη σκέψη

“Επειδή είμαι περισσότερα από ύλη, επιθυμώ βαθιά να Επεκταθώ, να Βιώσω, να Γνωρίσω, να Καταλάβω, να Ελέγξω και να Χρησιμοποιήσω τις ανώτερες ενέργειες και τα ενεργειακά συστήματα που μπορούν να είναι επωφελή και εποικοδομητικά για μένα και για τους γύρω μου.”
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, στην ΠΛΗΡΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, στην ΤΕΛΕΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ, στην ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ της ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ και στην Πλοήγηση σε άλλες καταστάσεις συνείδησης κατά βούληση.

Δεκέμβριος 14 και 15 Εργαστήριο Εξερεύνησης στην Νοόσφαιρα

Το Σαββατοκύριακο 14-15 Δεκεμβρίου θα αφήσουμε τους ήχους Hemi- Sync να μας οδηγήσουν πέρα από τα όρια του σώματος, πέρα από το χώρο και το χρόνο, πέρα από το δυικό πεδίο, σε ένα ταξίδι στα βαθύτερα επίπεδα της ύπαρξης και στον κβαντικό εαυτό.

Στο Εργαστήριο, θα εκπαιδευτείτε επίσης στην κατάσταση, σώμα βαθιά χαλαρωμένο, νους σε τέλεια εγρήγορση, στη σύνδεση με το σοφό εαυτό που διαθέτει όλες τις απαντήσεις και επίσης θα έχετε την ευκαιρία για επίλυση προβλημάτων και απαλλαγή από μπλοκαρίσματα ενώ θα σας δοθούν τα εργαλεία για την διάνοιξη του καναλιού της διαίσθησης.

Κόστος 180 Ευρώ συμπεριλαμβανομένων ΦΠΑ, μιας διανυκτέρευσης στο ατμοσφαιρικό Κτήμα Νοόσφαιρα και πλήρους διατροφής.
Ειδικές τιμές: όσοι έχετε ήδη παρακολουθήσει το Εργαστήριο και θέλετε να το επαναλάβετε έχετε έκπτωση 60 Ευρώ και έτσι το κόστος μειώνεται στα 12Ο Ευρώ συμπεριλαμβανομένων ΦΠΑ, μιας διανυκτέρευσης στο Κτήμα Νοόσφαιρα και πλήρους διατροφής.
Η ίδια τιμή ισχύει και για ανέργους (με επίδειξη της κάρτας ανεργίας).

Συντονίστριες του Εργαστηρίου:
Ιουλία Πιτσούλη συγγραφέας, σύμβουλος ψυχικής υγείας & Μαρία Ξιφαρά ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια- πιστοποιημένες συντοντονίστριες του The Monroe Institute για την Έλλαδα.

Πληροφορίες δηλώσεις συμμετοχής 6937113537 27430 27451-2

Share