Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
omada_semsynch4

Θερινή συνάντηση για τα Μαθήματα Θαυμάτων, ένας ευφυής τρόπος ζωής.
Θέμα: Απαλλάξου από τα φορτία

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015 στο Κτήμα Νοόσφαιρα
Σεμινάριο: 12:00 – 15:30

Συλλογίσου τα φορτία σου. Και με μια μικρή σπίθα επιθυμίας να ελαφρύνεις το ζυγό σου, κάνε ένα άλμα νέας επιλογής.

Την Κυριακή 12 Ιουλίου το Κτήμα Νοόσφαιρα ανοίγει τις πύλες του για όσους θα ήθελαν να γνωρίσουν τη βαθειά λυτρωτική δύναμη των Μαθημάτων Θαυμάτων. Πρόκειται για ένα κλάδο της υπερβατικής ψυχολογίας με επίκεντρο τη συγχώρεση.

Συλλογίσου ποιά φορτία κουβαλάς; Από πότε; Τι σκοπό εξυπηρετούν; Για πόσο ακόμα θα τα κουβαλάς;

Μία ευκαιρία τόσο για τους μελετητές των Θαυμάτων όσο και για εκείνους που θα ήθελαν να προσεγγίσουν έναν άλλον τρόπο αντίληψης του κόσμου και του εαυτού τους.

Έχεις αναζητήσει πολλές φορές βοήθεια και απαντήσεις για να απαλλαγείς από δυσκολίες, ανασφάλεια, φόβους και να συνδεθείς με την δύναμη που διαισθάνεσαι ότι βρίσκεται μέσα σου. Πηγαίνεις σε διάφορες εκδηλώσεις, διαλέξεις , σεμινάρια αναζητώντας τα κλειδιά, τον τρόπο να σκέφτεσαι, να αισθάνεσαι για το αυτονόητο της ύπαρξης: τη Χαρά της ζωής. Κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου κι όμως κάθε μέρα όλο και κάτι ξετρυπώνει και όλο και κάτι παραπάνω πρέπει να κάνεις ή να κουβαλήσεις. Το σίγουρο είναι ότι κουβαλάς τον Εαυτό σου, άλλοτε πετυχημένα άλλοτε όχι.

Θα το έχεις συναντήσει, ακούσει, ότι το κλειδί είναι ο τρόπος που σκέφτεσαι, όχι το τι κάνεις.
Η ΣΚΕΨΗ σου είναι η κολοσσιαία δύναμή σου, μετά ακολουθεί η πράξη ή συμπεριφορά σου. Η ΣΚΕΨΗ σου καθορίζεται από τις μαθημένες πεποιθήσεις οι οποίες με τη σειρά τους προσδιορίζουν την αντίληψη του εαυτού σου και όλων όσων αγαπάς ή δεν αγαπάς. Και είναι ένα “Θαύμα” η αλλαγή της αντίληψης. Εξ ού και τα Μαθήματα Θαυμάτων: Μαθήματα αλλαγής της αντίληψης ή Επανόρθωσής της.

Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια έχει γίνει εμφανής η ανάγκη επαναπροσδιορισμού αξιών, ιδανικών, στόχων και σκοπού ζωής. Η ψυχική κόπωση, ο αγώνας επιβίωσης, οι κοινωνικές ταραχές και η νοητική σύγχιση αποτελούν επείγον κάλεσμα για βοήθεια ατομικής και συλλογικής.

Πιστεύουμε ότι, τα Μαθήματα Θαυμάτων αποτελούν την επιτομή της πλέον ευφυούς κατανόησης του σκοπού της ζωής και των σχέσεων. Καθοδηγούν ήπια στον ασφαλή τόπο μέσα μας. Η άκρατη λογική τους εξαλείφει τον παραλογισμό του φόβου και γρήγορα μαθαίνεις πώς να συνδιαλέγεσαι με το παρελθόν και το μέλλον.
Άνοιξε την καρδιά σου και κάνε ένα άλμα ΕΠΙΛΟΓΗΣ. Να χρησιμοποιήσεις την εξωτερική κρίση για εσωτερική μεταμόρφωση.

Μάθε πώς στην συνάντησή μας την Κυριακή 12 Ιουνίου: 12:00 – 15:30
Κόστος : 40 €

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:
210 9603094 –  6937 113537 – 6932 367147 
e-mail: info@noosfera.gr

Περισσότερα για τα Μαθήματα Θαυμάτων: https://www.noosfera.gr/μαθηματα-θαυματων-e-learning/τί-είναι/


Share