Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

logo

Σάββατο 7 – Κυριακή 8 Φεβρουαρίου

 

“Κβαντική Δίνη Μεταμόρφωσης” Βιωματικό Εργαστήριο

pseudaisthisiforweb Παρουσιάζεται, επιστημονικά θεμελιωμένα, η Κβαντική Δίνη η οποία μεταφέρει την πρόθεσή μας από το χώρο των τριών διαστάσεων στο χώρο των τεσσάρων διαστάσεων και επιστρέφει με την υλοποίησή της.

Με απλό και κατανοητό τρόπο παρουσιάζεται η στιγμιαία Μεταμόρφωση μη επιθυμητών καταστάσεων που βιώνουμε ως επιθυμητές. Στο Εργαστήριο κάθε συμμετέχων θα έχει την δυνατότητα να βιώσει Μεταμόρφωση συγκεκριμένων θεμάτων που τον απασχολούν. Βασική προϋπόθεση είναι να γνωρίζουμε ακριβώς τι θέλουμε σε σχέση με την κατάσταση που βιώνουμε και να έχουμε ανοικτή, την γεμάτη αποδοχή και αγάπη καρδιά μας για να προσλάβει την συγκεκριμένη αλλαγή. Η γνώση ολοκληρώνεται με πρακτικές εφαρμογές της Μεθόδου.

Με την Κβαντική Δίνη Μεταμόρφωσης μεταμορφώνονται στιγμιαία όλες οι περιοχές διαβίωσης, μετατρέποντας την αταξία σε τάξη, όπως:

  • Θέματα ΥγείαςP-AxiomakarosDINI-forweb
  • Διαπροσωπικές Σχέσεις και Συγκρούσεις
  • Προσωπικές Δυνατότητες και Δημιουργικότητα
  • Επαγγελματικά Θέματα.
  • Φόβοι, Φραγμοί Αφθονίας και Ευημερίας.

Η μεγάλη ειδοποιός διαφορά μεταξύ της Κβαντικής Δίνης Μεταμόρφωσης και άλλων ενεργειακών μεθόδων είναι ότι δεν μεταφέρεται ενέργεια αλλά δίδεται μία κβαντική ώθηση που ενεργοποιεί τις εσωτερικές δυνάμεις αυτοθεραπείας. Με τη θεραπευτική ώθηση εισάγεται στο σώμα φως και πληροφορίες, ακριβώς στην ποσότητα που αυτό χρειάζεται για να αυτοθεραπευτεί.
Το Μυστικό των Μυστικών είναι ότι όλα τα πράγματα και όλοι οι άνθρωποι εκπέμπουν μία συχνότητα, ένα πεδίο ενέργειας, το οποίο είναι η δημιουργική πηγή όλων αυτών που είμαστε και όλων αυτών που μας συνδέουν. Αυτή η συχνότητα μπορεί να θεωρηθεί ως ένα φως. Είναι το φως των προθέσεών μας και των ονείρων μας, που κινείται προς εμάς καθώς εμείς κινούμαστε προς εκείνο.

«Το όραμά μας ξεκαθαρίζει, μόνον όταν κοιτάζουμε μέσα στην καρδιά μας.
Όποιος κοιτάζει προς τα έξω, ονειρεύεται. Όποιος κοιτάζει μέσα του, αφυπνίζεται.» Π.Α

Εισηγητής: Πάνος Αξιομάκαρος, Ψυχολόγος, τ.Καθηγητής University of Wisconsin – SP Δ/ντής Ινστιτούτου Έρευνας Σκέψης & Συμπεριφοράς. Faculty Member Prenatal University με πολύχρονη διδακτική εμπειρία.

Κόστος 150€ το σεμινάριο Μεταμόρφωσης
Κόστος 80€  περιλαμβάνει: διαμονή σε δίκλινο, γεύμα Σαββάτου, πρωϊνό και γεύμα Κυριακής και τους φόρους. Εάν φέρετε δικά σας λινοσκεπάσματα υπολογίστε μείον 5€.

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: T 210 3847970 • Μ 6980354584  και
email: info@noosfera.gr  και email: panos@panosaxiomakaros.gr

Share