Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

logo

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

heal your heart and forgive_epidavros

Δεν υπάρχει τίποτα πιο οδυνηρό από το να περιφέρεσαι με πίκρα στη καρδιά “, Hugh Prather.

Θέλεις ν᾽αποδεσμευτείς από την πίκρα του παρελθόντος; Θέλεις να ελευθερωθείς από το βάρος των σκέψεων του τι σου έκαναν, πόσο σε πλήγωσαν; Κουράστηκες από τις επικρίσεις που τριβελίζουν το μυαλό σου; Θέλεις ειρήνη μέσα σου;

Δεν υπάρχει παρά μια απάντηση: η νέα αντίληψη για την συγχώρεση.
Οδηγός για μια επαναξιολόγηση της ζωής μας.

Αυτή είναι που σου προσφέρει το μονοήμερο σεμινάριο στο ιερό της Επιδαύρου. Στον χώρο που οι σοφοί μας πρόγονοι αναζητούσαν την θεραπεία από τον ίδιο τον Θεό.
Όπως τότε έτσι και τώρα, θα οδηγηθείτε με απτό βίωμα από τις καθηλωτικές αναμνήσεις σε μια νέα αντίληψη, μια νέα απελευθερωτική ερμηνεία. Θα νοιώσετε και θα κατανοήσετε πως να χρησιμοποιείτε την παντοδυναμία της καρδιάς και του νου σας, ώστε να περάσετε από το χθές στο τώρα, από τον πόνο στη λύτρωση, από την σταύρωση στην ανάσταση.

Οδηγοί σας είναι η Μαρία Σινούρη και η Χριστίνα Νομικού.
Γνωρίζουν ακριβώς τι σημαίνει “άφεση”. Έχοντας οι ίδιες δεχθεί την συγχώρεση, όχι ως παράβλεψη βλάβης αλλά ως “παίρνω τη δύναμή μου πίσω”, θα σας βοηθήσουν στον προσωπικό σας χάρτη πορείας έτσι που κι εσείς να συνδεθείτε ξανά με κάτι που ποτέ δεν χάθηκε.

Και μετά, έχοντας περάσει τα στάδια μύησης, σε αυτόν τον μοναδικό χώρο δύναμης, θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε, να διευκρινήσετε, να μοιραστείτε και να κατανοήσετε ότι αυτή η εμπειρία είναι η στάση ζωής που σας καθιστά όντα ελεύθερα, ό,τι κι αν γίνεται εκεί έξω, μέσα κατοικεί η Ερήνη.

Καλή αντάμωση.

Share