Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

TMI_New-logo.JPGΈνα Πρόγραμμα του Monroe Institute
Τι υπάρχει πέρα από τη συνηθισμένη αντίληψή μας για την πραγματικότητα και τις δυνατότητές μας; Τι συμβαίνει όταν συντονίζονται και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου και ο νους ταξιδεύει πέρα από τα συνηθισμένα όριά του; Στις 6 & 7 Δεκεμβρίου ακολουθείστε τον ήχο Hemi-Sync ®και ανακαλύψτε τις απαντήσεις στα βάθη της ύπαρξής σας.

Γιατί με ενδιαφέρει; Ακόμα κι εκείνοι που δυσπιστούν στην αποτελεσματικότητα του Hemi Sync ® διαπιστώνουν πως οι ειδικές ηχητικές συχνότητες ξεπερνούν τις επιφυλάξεις τους οδηγώντας τους σε εξαιρετικά διευρυμένες καταστάσεις συνείδησης και αυξημένη αίσθηση ευεξίας και ηρεμίας.
« Αυτό που κατάφερα ύστερα από 20 χρόνια καθημερινού πολύωρου διαλογισμού, το πέτυχα με τους ήχους Hemi-Sync μέσα σε πέντε λεπτά!»
Με αυτό το σχόλιο ο βουδιστής μοναχός, απεσταλμένος από τον Δαλάι Λάμα, περιέγραψε την εμπειρία του από την συμμετοχή στα ειδικά πειράματα με την ακουστική τεχνολογία Hemi-Sync. Ανακαλύψτε κι εσείς τι μπορούν να κάνουν οι ήχοι συντονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου και αποκτήστε άμεση εμπειρία γι αυτό που υπάρχει πέρα από τα όρια του υλικού σας σώματος.

Τι είναι η τεχνολογία Hemi-Sync ®. Η τεχνολογία Hemi-Sync ® αναπτύχθηκε σε 50 χρόνια έρευνας με χλιάδες πειράματα και αποτελείται από ένα ευρύ φάσμα ηχητικών συχνοτήτων που επιτρέπουν το συντονισμό του δεξιού ενορατικού τμήματος του εγκεφάλου με το αριστερό αναλυτικό οδηγώντας στην ανάδυση του πλήρους δυναμικού σας και σε πρωτόγνωρες εμπειρίες βάθους.

Στο Εργαστήριο θα εκπαιδευτείτε στην κατάσταση ῾Σώμα βαθειά χαλαρωμένο –νους σε εγρήγορση῾ και θα σας δοθεί η ευκαιρία για εξερεύνηση πέρα από τα όρια των σωματικών αισθήσεων και του χωρόχρονου προσφέροντάς σας τη βεβαιότητα ότι είστε πολύ περισσότερα από το ύλη αλλά και τεχνικές για :

• Διαχείριση του άγχους
• Ενίσχυση του ανοσοποιητικού
• Σημαντική βελτίωση της ικανότητας συγκέντρωσης
• Ενίσχυση της μνήμης
• Βελτιστοποίηση της ικανότητας λήψης αποφάσεων
• Ενίσχυση της διαίσθησης
• Επαφή με τον Πλήρη Εαυτό
• Κινητοποίηση της δημιουργικότητας και της έμπνευσης
• Εδραίωση μιας γενικότερης αίσθησης ευχαρίστησης και ευεξίας.

Πού; Στο ατμοσφαιρικό Κτήμα Νοόσφαιρα, στην ορεινή Κορινθια www.noosfera.gr

Κρατείστε τώρα τη θέση σας για να επωφεληθείτε από την έκπτωση έγκαιρης εγγραφής

Τιμή με έκπτωση ως τις 10 Νοεμβρίου : 180€ (Μετά την 10η Νοεμβρίου 200€)
Συμπεριλαμβάνονται: το 2ήμερο εργαστήριο, διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο, πλήρης διατροφή (πρωινό, γεύμα και δείπνο )και νόμιμοι φόροι.

Δηλώσεις συμμετοχής 6937113537 noosferacenter@gmail.com

Συντονίστριες Εργαστηρίου:
Ιουλία Πιτσούλη σύμβουλος ψυχικής υγείας, συγγραφέας
Μαρία Ξιφαρά, ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια
– διαπιστευμένες συντονίστριες του Ινστιτούτου Μονρό στην Ελλάδα.

Η επιβεβαίωση κράτησης γίνεται με κατάθεση προκαταβολής 80 € στην Τράπεζα Πειραιώς αριθμός λογαριασμού :
GR7401720210 005021051915874

*Σε περίπτωση ακύρωσης δεν χάνετε την προκαταβολή σας. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε άλλο σεμινάριο ή εκδήλωση διοργάνωσης του Κτήματος Νοόσφαιρα.

 

Share