Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

13 & 14 Δεκεμβρίου καλέστε τον εαυτό σας πίσω!

tribal

Δεν είναι σύσσωμος ο εαυτός μας εδώ, τώρα. Δεν είναι όλη η δύναμή μας παρούσα. Ένα μέρος του ψυχισμού μας έχει καθηλωθεί σ’ εκείνον τον πόνο, στο σοκ, το τραύμα, την απόλυση, το διαζύγιο. Κάπου κάποτε ματώσαμε εσωτερικά. Κι ύστερα συνεχίσαμε αφήνοντας ένα μέρος της καρδιάς μας πίσω. Σαν τον Διόνυσο που τον έκαναν κομμάτια οι Τιτάνες. Σαν την Περσεφόνη που μοιράστηκε ανάμεσα σε δύο κόσμους. Σαν τον Ινδιάνο που γύρισε από πολύχρονη αιχμαλωσία δίχως ορμή ζωής μέσα του. Οι δικοί του μαζεύτηκαν, άκουσαν σιωπηλοί την ιστορία του κι ύστερα τον πήγαν στη θάλασσα. Τον έριξαν στα βαθιά. « Κάλεσε το πνεύμα σου πίσω, του είπαν. Δίχως αυτό δεν θα μπορέσεις να ζήσεις μια ζώσα ζωή.»

Τo Σαββατοκύριακο 13 & 14 Oκτωβρίου καλέστε τον εαυτό σας πίσω. Ένα διήμερο σεμινάριο στο ατμοσφαιρικό Κτήμα Νοόσφαιρα στις Βρυσούλες ορεινής Κορινθίας.

Η σύγχρονη ψυχολογία συναντά τις ιαματικές τεχνικές της  σαμανικής διάσωσης  ψυχών (soul retrieval) και τη βαθειά ψυχοθεραπευτική δύναμη των Αδωνίων και Ελευσινίων μυστηρίων σε  ένα ταξίδι επιστροφής στη δύναμη και το μεγαλείο μας.
Σεμινάριο Μεγάλης Συμπερίληψης και Αναδρομής σε Προηγούμενες Ζωές.
Ξαπλωμένοι αναπαυτικά σε στρωματάκια στη γαλήνια αίθουσα σεμιναρίων του Κτήματος Νοόσφαιρα παρακολουθείστε με ασύρματα ακουστικά τις ειδικές ασκήσεις επιστροφής των κομματιών σας που καθηλώθηκαν σε περασμένο χωρόχρονο, σε αυτήν τη ζωή, σε προηγούμενες ζωές και στο μεσοδιάστημα μεταξύ ενσαρκώσεων και καλέστε τα μέρη του εαυτού σας πίσω και μαζί τους το μέρος της δύναμης και της ζωντάνιας σας που έχουν παρακρατήσει.
Οι ασκήσεις σας βοηθούν να πάτε βαθιά στο χρόνο καθώς υποστηρίζονται από τους περίφημους ήχους Hemi-Sync, συντονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου – αποτέλεσμα μακροχρόνιας επιστημονικής έρευνας από το Ινστιτούτο Μονρό.

Για να σταθούμε ξανά στα πόδια μας, πλήρεις, στο εδώ και τώρα.

Με τις:
Ιουλία Πιτσούλη –συγγραφέα , σύμβουλο ψυχικής υγείας
Μαρία Ξιφαρά –ψυχολόγο , ψυχοθεραπεύτρια
Κόστος: 200 €
Έκπτωση για έγκαιρη εγγραφή ως τις 15 Νοεμβρίου 180€

Συμπεριλαμβάνονται:
• το διήμερο σεμινάριο της Μεγάλης Συμπερίληψης και Αναδρομής σε προηγούμενες ζωές
• Διαμονή σε άνετο δίκλινο δωμάτιο με ατομικό λουτρό και ψυγειάκι στο ατμοσφαιρικό Κτήμα Νοόσφαιρα
• Πλήρης διατροφή με σπιτικά χορτοφαγικά εδέσματα, κηπευτικά από το μποστάνι και αυγά από τις κοτούλες του κτήματος
• Νόμιμοι Φόροι

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο noosferacenter@gmail.com ή τηλεφωνώντας στο 6937113537.

Η επιβεβαίωση κράτησης γίνεται με κατάθεση προκαταβολής 80 € στην Τράπεζα Πειραιώς αριθμός λογαριασμού :
GR7401720210 005021051915874

*Σε περίπτωση ακύρωσης δεν χάνετε την προκαταβολή σας. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε άλλο σεμινάριο ή εκδήλωση διοργάνωσης του Κτήματος Νοόσφαιρα.

Share