Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Παρασκευή 9 – Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016
Καλέστε τον εαυτό σας πίσω!
Η Σαμανική διάσωση στην υπηρεσία της ψυχολογίας

omada_kefalia_forweb

Δεν είναι σύσσωμος ο εαυτός μας εδώ, τώρα. Δεν είναι όλη η δύναμή μας παρούσα. Ένα μέρος του ψυχισμού μας έχει καθηλωθεί σ’ εκείνον τον πόνο, στο σοκ, το τραύμα, την απόλυση, το διαζύγιο. Κάπου κάποτε ματώσαμε εσωτερικά. Κι ύστερα συνεχίσαμε αφήνοντας ένα μέρος της καρδιάς μας πίσω. Σαν τον Διόνυσο που τον έκαναν κομμάτια οι Τιτάνες. Σαν την Περσεφόνη που μοιράστηκε ανάμεσα σε δύο κόσμους. Σαν τον Ινδιάνο που γύρισε από πολύχρονη αιχμαλωσία δίχως ορμή ζωής μέσα του. Οι δικοί του μαζεύτηκαν, άκουσαν σιωπηλοί την ιστορία του κι ύστερα τον πήγαν στη θάλασσα. Τον έριξαν στα βαθιά. « Κάλεσε το πνεύμα σου πίσω, του είπαν. Δίχως αυτό δεν θα μπορέσεις να ζήσεις μια ζώσα ζωή.»

 Ένα τριήμερο σεμινάριο στο ατμοσφαιρικό Κτήμα Νοόσφαιρα Retreat Center στις Βρυσούλες ορεινής Κορινθίας.

 

tribalΗ σύγχρονη ψυχολογία συναντά τις ιαματικές τεχνικές της  σαμανικής διάσωσης  ψυχών (soul retrieval) και την βαθειά ψυχοθεραπευτική δύναμη των Αδωνίων και Ελευσινίων μυστηρίων σε  ένα ταξίδι επιστροφής στην δύναμη και το μεγαλείο μας.
Σεμινάριο Μεγάλης Συμπερίληψης και Αναδρομής σε Προηγούμενες Ζωές:
Ξαπλωμένοι αναπαυτικά σε στρωματάκια στη γαλήνια αίθουσα σεμιναρίων του Κτήματος Νοόσφαιρα παρακολουθείστε με ασύρματα ακουστικά τις ειδικές ασκήσεις επιστροφής των κομματιών σας που καθηλώθηκαν σε περασμένο χωρόχρονο, σε αυτήν τη ζωή, σε προηγούμενες ζωές και στο μεσοδιάστημα μεταξύ ενσαρκώσεων και καλέστε τα μέρη του εαυτού σας πίσω και μαζί τους το μέρος της δύναμης και της ζωντάνιας σας που έχουν παρακρατήσει.
Οι ασκήσεις σας βοηθούν να πάτε βαθιά στο χρόνο καθώς υποστηρίζονται από τους περίφημους ήχους Hemi-Sync, συντονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου – αποτέλεσμα μακροχρόνιας επιστημονικής έρευνας του Ινστιτούτου Monroe.

Για να σταθούμε ξανά στα πόδια μας, πλήρεις, στο εδώ και τώρα.
Με τις:
Ιουλία Πιτσούλη, συγγραφέα , σύμβουλο ψυχικής υγείας.
Μαρία Ξιφαρά, ψυχολόγο , ψυχοθεραπεύτρια.

Κόστος: 390 € για έγκαιρη εγγραφή ως τις 21 Νοεμβρίου.
Μετά τις 21/11 κόστος 440€.
Μονόκλινο επιπλέον 40.
Περιλαμβάνει:
• Το σεμινάριο της Μεγάλης Συμπερίληψης.
• Διαμονή σε άνετο δίκλινο δωμάτιο με ατομικό λουτρό και ψυγειάκι, είδη προσωπικής περιποίησης: προσεγμένο ως την πιο μικρή λεπτομέρεια, παντόφλες, σαμπουάν, αφρόλουτρο, σκουφάκι μπάνιου.
• Πλήρη διατροφή, γεύματα μαγειρεμένα με ποιοτικά οργανικά υλικά, φρέσκα λαχανικά από το μποστάνι μας και αυγά από τις κοτούλες του κτήματος.
> Αφεψήματα βιολογικών βοτάνων όλη την ημέρα.
> Δωρεάν wi fi σε όλους τους χώρους της Νοόσφαιρας.
> Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου.
> Δωρεάν χώρο στάθμευσης.
• Νόμιμοι Φόροι

Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας:
2109603094 – 6932367147 -6937113537
Email:  info@noosfera.gr 

Η κράτηση της θέσης σας θεωρείται έγκυρη μόνο με κατάθεση προκαταβολής 100 € στην Τράπεζα Πειραιώς αριθμός λογαριασμού : GR7401720210 005021051915874 (Συνεξέλιξη).
Θυμηθείτε να σημειώσετε στην κατάθεση το όνομά σας και τον τίτλο του σεμιναρίου που θα παρακολουθήσετε.
Σε περίπτωση ακύρωσης έως 10 μέρες πριν από την εκδήλωση, δεν χάνετε την προκαταβολή σας. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε, εντός του ίδιου ημερολογιακού έτους,  σε οποιοδήποτε άλλο σεμινάριο του Κτήματος Νοόσφαιρα Wellness & Retreat Center, διαθεσιμότητας επιτρέπουσας. 

Share