Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

                                                  Αγάπη πέρα από το χωρόχρονο !                                                                                                     Οι αγαπημένοι μας που πέρασαν από την «ἁλλη μεριά »του ορατού φάσματος:

Δεν πέθαναν ! Συνεχίζουν να ζουν σε μια άλλη διάσταση. Ο θάνατος δεν είναι παρά η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε δυο καταστάσεις συνεχούς ύπαρξης.

Δεν τους χάσαμε και δεν μας έχασαν. Η αγάπη δεν χάνεται. Ταξιδεύει σε όλο το σύμπαν, μορφικό και άϋλο. Οι αισθήσεις μας είναι βέβαια ρυθμισμένες για να ανιχνεύουν αποκλειστικά τον τρισδιάστατο υλικό κόσμο. Όμως ο νους της καρδιάς μας γνωρίζει ότι παραμένει αδιάσπαστη η σύνδεσή μας με εκείνους που κάποτε μπορούσαμε να δούμε, να ακούσουμε και να αγγίξουμε. Αλλά μας λείπουν! Καθώς βρισκόμαστε σε διαφορετικές διαστάσεις λαχταράμε να τους νιώσουμε κοντά μας.

                                             Το πιο ελεύθερο πράγμα στο σύμπαν                                                                                     Μερικές φορές έρχονται στα όνειρά μας. Μερικές φορές θα θέλαμε να μπορούμε να τους πούμε ένα ακόμα «σ᾽αγαπώ» ή να ανταλλάξουμε μια συγχώρεση. Και κάθε φορά που τους σκεπτόμαστε με ανοιχτή καρδιά η σκέψη μας τους φτάνει ανεμπόδιστη, ταξιδεύοντας με υπερφωτεινή ταχύτητα στις αχανείς εκτάσεις των διαστάσεων πέρα από το χώρο και το χρόνο. Γιατί το πιο ελεύθερο πράγμα στο σύμπαν είναι η αγάπη.

            Υπερβατικό Εργαστήριο : Συνάντηση ανάμεσα στους κόσμους  

                                13 και 14 Μαίου στο Κτήμα Νοόσφαιρα.

Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο σε εκείνους: με δομικό λίθο την αγάπη οικοδομούμε μια γέφυρα επικοινωνίας με τις ψυχές. Θα περπατήσουμε πάνω της για να συναντηθούμε ανάμεσα στους κόσμους. Ένα διήμερο αφιερωμένο σε εκείνους που νοσταλγούμε, εκείνους που είναι πάντα μέσα στην καρδιά μας και θέλουμε να τους το πούμε  και να ανταλλάξουμε ευλογίες.

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτό το πρωτοποριακό Υπερβατικό Εργαστήριο επικοινωνήστε στο info@noosfera.gr   ή στο τηλ. 6932367147.

Κόστος 145€.
Συμπεριλαμβάνονται : το διήμερο Υπερβατικό Εργαστήριο «Γέφυρα Επικοινωνίας με τις ψυχές», μία διανυκτέρευση στα φροντισμένα ως τη λεπτομέρεια δίκλινα δωμάτια του  ατμοσφαιρικού Κτήματος Νοόσφαιρα, πλήρης σπιτική διατροφή με βιολογικά υλικά, δωρεάν wi-fi.
Δεν συμπεριλαμβάνεται φπα.
Διαφορά μονόκλινου + 56

Με τις: Μαρία Ξιφαρά ψυχολόγο, ψυχοθεραπεύτρια &  Ιουλία Πιτσούλη συγγραφέα, σύμβουλο ψυχικής υγείας.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής
info@noosfera.gr ή στο 6932367147

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ: Η κράτηση θέσης για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις διασφαλίζεται με κατάθεση προκαταβολής στην Τράπεζα Πειραιώς: GR7401720210 0050 21051915874 (Συνεξέλιξη).
Σε περίπτωση ακύρωσης μέχρι 10 μέρες πριν από την εκδήλωση, η προκαταβολή μπορεί να συμψηφιστεί με άλλο σεμινάριο εντός του ιδίου ημερολογιακού έτους, πλην εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα, δισθεσιμότητας επιτρέπουσας.


Share