Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

bannerEE_01.cdr

Σάββατο 14 – Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 στην Θεσσαλονίκη

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΕ ΗΧΟΥΣ Hemi-Sync/The Monroe Institute 

Τι υπάρχει πέρα από τη συνηθισμένη αντίληψή μας για την πραγματικότητα και τις δυνατότητές μας; Πώς είναι όταν ο νους εισχωρεί σε βαθύτερα επίπεδα συνείδησης;
Οι απαντήσεις και πολλά περισσότερα στο Εργαστήριο Εξερεύνησης Άλλων Επιπέδων Συνείδησης.

Ένα Διαπιστευμένο εκτός έδρας Πρόγραμμα που αναπτύχθηκε από το The Monroe Institute

Φαντάσου έναν ήχο που μπορεί να σε πάει κατευθείαν  στην τέλεια χαλάρωση.  Έναν ήχο που μπορεί να αυξήσει θεαματικά την ικανότητά σου να συγκεντρώνεσαι, να θυμάσαι και να παίρνεις ακριβείς πληροφορίες από την διαίσθησή σου. Φαντάσου έναν ήχο που φέρνει τα ημισφαίρια του εγκεφάλου σου σε τόσο τέλειο συντονισμό ώστε να λειτουργείς από το ύψιστο δυναμικό σου, να βρίσκεις τις ευφυέστερες λύσεις  και να έρχεσαι σε επαφή με την Ανώτερη Νοημοσύνη μέσα σου.

Αυτός ο ήχος υπάρχει!  Μπορείς να τον ακούσεις!

02Είναι το αποτέλεσμα 60 ετών έρευνας  του Ινστιτούτου Μονρό στην οποία συμμετείχαν  ηλεκτρονικοί, φυσικοί, ψυχίατροι, ψυχολόγοι, τεχνικοί ήχου ακόμα και  Θιβετιανοί μοναχοί. Ύστερα από χιλιάδες πειράματα με εντυπωσιακά αποτελέσματα κατέληξαν  στο φάσμα των ήχων που ονόμασαν  Hemi-Sync® το οποίο συντονίζει ταημισφαίρια του εγκεφάλου ανοίγοντας διάπλατα το πεδίο όλων των δυνατοτήτων.

Ένα διήμερο εντατικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Ινστιτουτου Monroe, στηριγμένο στους ειδικούς ήχους που συντονίζουν τα εγκεφαλικά ημισφαίρια ανοίγοντας τις πύλες για εξερεύνηση άλλων επιπέδων συνείδησης, ανάδυση υποσυνείδητων ικανοτήτων και δυνάμεων, θεαματική ενδυνάμωση της μνήμης και της διαίσθησης, εμπειρία επαφής με τον Ολικό Εαυτό και εδραίωση της βεβαιότητας ότι είστε πολύ περισσότερα από ένα υλικό σώμα.

 Πώς γίνεται; Οι συμμετέχοντες ξαπλωμένοι στο δωμάτιό τους η σε sleeping bag ακούνε από ασύρματα ακουστικά τις ειδικά σχεδιασμένες ασκήσεις που αναπτύχθηκαν από τοΙνστιτούτο Μονρό σε περισσότερα από 50 χρόνια έρευνας, οι οποίες συνδυάζουν μουσική, λεκτικές οδηγίες και τις ηχητικές συχνότητες Hemi-Sync®. Μεταξύ των ασκήσεων συζητάμε και εξερευνούμε τις εμπειρίες που έχουν προκύψει. Τον περισσότερο χρόνο τον αφιερώνουμε στο να μάθει ο κάθε συμμετέχων να αναγνωρίζει πώς είναι να βρίσκεται στην κατάσταση συντονισμού των εγκεφαλικών του ημισφαιρίων και να εξερευνά τις εμπειρίες που προκύπτουν από αυτό.

Το Εργαστήριο Εξερεύνησης παρέχει τα “εργαλεία“ για:

 • Να διακρίνεις την διαφορά ανάμεσα στις καταστάσεις: εγρήγορσης, χαλάρωσης, συγκέντρωσης, ψευδαίσθησης, ύπνου και αυθυποβολής.
 • Να ηρεμείς τον νού σου.
 • Να εμπιστεύεσαι την εσωτερική σου καθοδήγηση.
 • Να είσαι στο παρόν
 • Να αντιλαμβάνεσαι πληροφορίες από τα ενεργειακά πεδία των ἀλλων.
 • Αποκτάς εμπειρία και ικανότητα να αναγνωρίζεις σε ποιά κατάσταση συνείδησης βρίσκεσαι και
 • Εκούσια πρόσβαση σε όποια από αυτές τις καταστάσεις θέλεις, με την τεχνική της μιας αναπνοής.
 • Πρόσβαση στη θεραπεία με την τεχνική των χρωμάτων. Επιπλέον,
 • Ανακαλύπτεις την χαρά, την περιέργεια και τον σκοπό για τον οποίο βρίσκεσαι εδώ, τώρα σε αυτή τη ζωή.
 • Την Ανάπτυξη και εξερεύνηση της ανθρώπινης   συνειδητότητας.
 • Την Εξερεύνηση βαθυτέρων στρωμάτων της ατομικής συνείδησης.
 • Την Επέκταση της επίγνωσης.
 • Τον Εκούσιο έλεγχο αυτής της επίγνωσης: “Θέλω να γνωρίσω, να κατανοήσω, να ελέγξω και να χησιμοποιήσω αυτά τα άλλα επίπεδα της συνείδησής μου”
 • Την Επικοινωνία με άλλα ενεργειακά συστήματα και πραγματικότητες
 • Την συμμετοχή στην αφύπνιση της συλλογικής συνειδητότητας.

Είναι μία περιπέτεια εκπαίδευσης και μάθησης πως να πλοηγείτε τον εγκέφαλό σας κατά βούληση, βιώνοντας το υψηλότερο δυναμικό σας.

Που θα γίνει; Στην Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Daios, Λ.Νίκης 59 & στο Zen In The City, Μητροπόλεως 105.
Με τις: Μαρία Ξιφαρά & Ιουλία Πιτσούλη, πιστοποιημένες εκτός έδρας συντονίστριες του Monroe Institute για την Ελλάδα.
Κόστος έγκαιρης εγγραφής έως 30 Μαΐου 180€ (Περιλαμβάνει: φόρους, εποπτικό υλικό και το  Εργαστήριο Εξερεύνησης από 10:00 – 19:00 Σάββατο και Κυριακή. Θα γίνεται διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό και δύο 15λεπτα ενδιάμεσα διαλείμματα). 
Κόστος 150€ (έκπτωση 50€ εάν επαναλαμβάνετε το Εργαστήριο)

Δηλώσεις συμμετοχής τηλ.: 6932367147 ή 2108074654 η 2109603094 και & στο Zen In The City, Μητροπόλεως 105-Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 22.13.12 – 2310 22.82.44
Για ηλεκτρονική κράτηση, email: noosferacenter@gmail.com

ΤΜΙ outreach Εκπαίδευση..με ήχους..

 

Share