Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

ΚΤΗΜΑ  noo_logo

 

Σάββατο 15 – Κυριακή 16 Φεβρουαρίου “Πεθαίνω για σοκολάτα”

Έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε να λύσετε το μυστήριο που θα ξετυλιχτεί στο ατμοσφαιρικό Κτήμα Νοόσφαιρα το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου.

Ένα Σαββατοκύριακο ευχάριστα διαφορετικό με δύο βασικές δραστηριότητες που θα σας απογειώσουν:

Μυστ.παιχν.Προετοιμαστείτε να απολαύσετε ένα διήμερο παιχνιδιού μυστηρίου, με πολύ γέλιο, απρόοπτα και ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις για τον εαυτό σας σε μια ατμόσφαιρα εποχής ’30.
Νιώστε σαν ήρωες και ηρωίδες της Αγκάθα Κρίστι συμμετέχοντας στο διαδραστικό παιχνίδι μυστηρίου «Πεθαίνω για Σοκολάτα».
Παράλληλα, παρακολουθείστε απολαυστικές τάξεις γιόγκα, σχεδιασμένες σε συνδυασμό με το παιχνίδι για να επεξεργαστείτε το απόσταγμα των εμπειριών του Σαββατοκύριακου, επεκτείνοντας τα όρια κατανόησης του εαυτού σας.
Πως;
Κάθε παίκτης προετοιμάζεται από πριν. Με τη δήλωση συμμετοχής σας παίρνετε τον προσωπικό σας φάκελο που περιέχει τα βασικά στοιχεία και τις λεπτομέρειες για το πρόσωπο που θα ενσαρκώσετε καθώς και στοιχεία για το προφίλ, τα ονόματα και το ιστορικό των άλλων ηρώων-συμπαικτών σας. Το περιεχόμενο του φακέλου σας πρέπει να κρατηθεί μυστικό από τους συμπαίκτες σας μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι. Το γενικότερο σενάριο εκτυλίσσεται στη δεκαετία του ’30 σε ένα εορταστικό διήμερο στο βουνό μεταξύ φίλων και συγγενών τις παραμονές των γάμων δυο γόνων της υψηλής κοινωνίας. Μια μεγάλη περιουσία διακυβεύεται, μυστικά πάνε κι έρχονται, ίντριγκες, αθώοι και ύποπτοι ενώ κάποιος δεν θα διστάσει να βγάλει από τη μέση όποιον απειλεί τα σχέδιά του. Και σε όλα αυτά η σοκολάτα είναι το στοιχείο- κλειδί!
Με τον : Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη
Κόστος συμμετοχής: 140€ ( διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο, διατροφή, 3 τάξεις γιόγκα και το παιχνίδι μυστηρίου)
Περισσότερα στην ιστοσελίδα: http://bhavanayoga.com/el/events/94/dying-for-chocolate

Σερλοκ Χολμς. σιλουέττα

Share