Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Για 24η χρονιά συνεχίζουμε τις ομάδες μελέτης Μαθημάτων Θαυμάτων. Οι βαθειά θεραπευτικές ιδέες για τις δύσκολες σχέσεις και τις εσωτερικές συγκρούσεις αλλά και για το νόημα της ζωής και την επαφή με την πνευματική μας διάσταση είναι το αντικείμενο των Ομάδων Μελέτης που συναντιούνται κάθε 15μέρες. Μια διαδρομή αφύπνισης της  υπερβατικής αλήθειας μέσα μας και της λυτρωτικής συγχώρεσης.

Και φέτος οι ομάδες θα λειτουργήσουν διαδικτυακά κάθε δεύτερη Πέμπτη για νέα μέλη. Έναρξη  Πέμπτη 14 Οκτωβρίου. Ώρα: 18:00-20:00 (μερικές φορές διαρκεί λίγο περισσότερο) Διάρκεια περιόδου: Οκτώβριος 2021-Ιούνιος 2022.

Νέα μέλη μπορούν να γίνουν δεκτά μόνο έως το τέλος Σεπτεμβρίου. Κατόπιν δεν θα είναι εφικτή η είσοδος νέων μελών.

Καθώς γίνεται εργασία σε βάθος και δίνονται προσωπικές ασκήσεις είναι σκόπιμο να σκεφτείς πριν δηλώσεις συμμετοχή εάν το ενδιαφέρον σου είναι σοβαρό και εάν η χρονική στιγμή είναι η κατάλληλη για σένα τώρα. Πριν την είσοδο κάθε νέου μέλους έχουμε μια μικρή συζήτηση για γνωριμία, απορίες και αποσαφηνίσεις. Γι αυτό στην φόρμα ενδιαφέροντος σημείωσε το τηλέφωνό σου ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Κόστος συμμετοχής για κάθε συνάντηση 40 €  (δύο φορές τον μήνα).

Στην ενδιάμεση εβδομάδα τα μέλη συναντώνται διαδικτυακά και συζητούν για τα μαθήματα και τις κατανοήσεις τους. Βαθειές φιλίες μεταξύ των μελών και μια αίσθηση αληθινής στήριξης είναι η φυσική συνέπεια των Μαθημάτων Θαυμάτων.

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής : info@noosfera.gr

 

Share