Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Τετάρτη 2 έως Κυριακή 6 Αυγούστου

Εναλλακτικές Διακοπές Alternative Vacations

Φανταστείτε ένα 5ήμερο διακοπών με ξεκούραση, μπάνια και χαλάρωση ως αργά το μεσημέρι και ένα απόγευμα με ταξίδια σε άλλες διαστάσεις και ανάπτυξη ανώτερης νοημοσύνης μέσω συντονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου με ήχους Hemi-Sync®.

Ελάτε για 5 μέρες (4 διανυκτερεύσεις) στο Κτήμα Νοόσφαιρα και κάντε το νου σας σαν λέηζερ. Ανοίξτε διάπλατα το κανάλι της διαίσθησής σας, βελτιώστε θεαματικά την μνήμη σας και βιώστε εμπειρίες που σας βεβαιώνουν ότι είστε πολύ περισσότερα από ένα υλικό σώμα. Απολαύστε ένα 5ήμερο καλοκαιρινών διακοπών στο ατμοσφαιρικό Κτήμα Νοόσφαιρα Retreat Center με το Σεμινάριο Ανάπτυξης Ανώτερης Νοημοσύνης.

Με τη συμμετοχή σας στο Σεμινάριο παίρνετε:

► Βεβαίωση παρακολούθησης.

► Υπομνηστικό CD.

► Εγχειρίδιο με όλες τις ασκήσεις του Εργαστηρίου

► Πληροφοριακό υλικό.

► Κουπόνι έκπτωσης €150 για συμμετοχή στο 6ήμερο πρόγραμμα του Ινστιτούτου Monroe Gateway Voyage.

► Μετα-σεμιναριακή υποστήριξη.

► Τα ατομικά αποτελέσματα της βιοφωτονικής μέτρησης που γίνονται πριν και μετά από το σεμινάριο για να καταδειχθούν τα οφέλη.

Με τις:
Μαρία Ξιφαρά, 
ψυχολόγο, ψυχοθεραπεύτρια
Ιουλία Πιτσούλη, συγγραφέα, σύμβουλο ψυχικής υγείας- πιστοποιημένες συντονίστριες του Monroe Institute για την Ελλάδα.

Κόστος 5μέρου: 399€ – all inclusive.
Διαφορά μονόκλινου: 72 € .
Εάν επαναλαμβάνετε το Εργαστήριο έχετε έκπτωση 100 €.
Στις ανωτέρω τιμές προστίθεται 24% φόρος.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ: Η κράτηση θέσης για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις διασφαλίζεται με κατάθεση προκαταβολής στην Τράπεζα Πειραιώς: GR7401720210 0050 21051915874 (Συνεξέλιξη).
Σε περίπτωση ακύρωσης μέχρι 10 μέρες πριν από την εκδήλωση, η προκαταβολή μπορεί να συμψηφιστεί με άλλο σεμινάριο εντός του ιδίου ημερολογιακού έτους, πλην εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα, δισθεσιμότητας επιτρέπουσας.

Share