Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

ΚΤΗΜΑ Log.Noosfera για edit Προγραμμα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
                                                             23-29 Αυγούστου  στη Νοόσφαιρα!

Το φημισμένο GATEWAY VOYAGE του Monroe Institute  

  TMI logo & Gateway Voyage in Greece 3                                                                     

Για περισσότερα από 30 χρόνια το εντατικό εξαήμερο πρόγραμμα, Gateway Voyage, που αποτελεί την καρδιά των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Monroe Insttute, έχει αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων μέσω της εξερεύνησης εξαιρετικά διευρυμένων καταστάσεων συνείδησης. Ελάτε μαζί μας για μια εβδομάδα ξεκούραστης βαθειάς εξερεύνησης, καθώς λεπτές αλλαγές στα πρότυπα των εγκεφαλικών μας κυμάτων μάς επιτρέπουν να αφυπνίσουμε δημιουργικές δυνάμεις, να απελευθερώσουμε φόβους και μπλοκαρίσματα και να έρθουμε σε επαφή με άλλες διαστάσεις.

Πολλοί από τους συμμετέχοντες στο  Gateway Voyage ανέπτυξαν μια  νέα, διαφορετική οπτική μέσω της οποίας οι εμπειρίες της ζωής πήραν νέο νόημα. Στο πρόγραμμα αυτό θα επεκτείνετε την εμπειρία σας στην:  Εστίαση 10 –σώμα κοιμισμένο νους σε εγρήγορση- Εστίαση 12 –πέρα από τα όρια του υλικού σώματος- Εστίαση 15 – έξω από το χώρο και το χρόνο- Εστίαση 21- επαφή με άλλα ενεργειακά συστήματα/πεδία. Κι ακόμα θα μάθετε να ελέγχετε και να κατευθύνετε την προσωπική σας ενέργεια  ìθα πάρετε εργαλεία για εξωσωματική εξερεύνηση ì συναισθηματική κάθαρση ì τεχνικές επίλυσης προβλημάτων και ìεγκαθίδρυσης ισχυρών  μελλοντικών στόχων. Κι όλα αυτά ενώ θα είστε ξαπλωμένοι αναπαυτικά στο κρεβάτι σας ακούγοντας τις ασκήσεις συγχρονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου, στο Κτήμα Νοόσφαιρα, το μοναδικό κατάλυμα στην Ευρώπη που διαθέτει τον ειδικό ακουστικό εξοπλισμό σε κάθε δωμάτιο γι’ αυτού του τύπου το σεμινάριο. Συζητήσεις με την ομάδα, μικρές διαλέξεις και  προβολές βίντεο συμπληρώνουν  το πλούσιο πρόγραμμα του 6ήμερου βαθειάς εσωτερικής εξερεύνησης του Gataway Voyage.
Κόστος:  1495 €. (Περιλαμβάνει: ΦΠΑ 23%, την εκπαίδευση, σεμιναριακό υλικό, διαμονή για 6 νύχτες με πλήρη διατροφή και αφεψήματα,).
Εκπτώσεις:  Για  εγγραφή δύο μήνες νωρίτερα έκπτωση 100 €. Επιπλέον έκπτωση 100 € για εγγραφή ως τις 30 Απριλίου. Επίσης αν εγγραφούν δυο άτομα μαζί έκπτωση 100€ για το κάθε ένα. Ακόμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το κουπόνι έκπτωσης 150€  εάν είστε απόφοιτος του Εργαστηρίου Εξερεύνησης Άλλων Επιπέδων Συνείδησης.
Γλώσσα: Αγγλική
Με την :
  Linda Leblanc,  πιστοποιημένη συντονίστρια του Monroe Institute.  Η  Linda είναι Καναδή και έχει λάβει την Κυπριακή υπηκοότητα, ζώντας στην Κύπρο από το 1989. Εργάζεται με το  Hemi-Sync για περισσότερα από 15 χρόνια και είναι μέλος του  Professional Division του Ινστιτούτου. Το 1999, ίδρυσε με τον σύζυγό της την μη κερδοσκοπική οργάνωση PSYCHOGNOSIA, για τη διάδοση των επιστημονικών πληροφοριών για  τα εκτός της γνωστής νόρμας φαινόμενα. Είναι ομιλήτρια, συγγραφέας και πολιτικός. Τα άρθρα της δημοσιεύονται στην Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Με τον σύζυγό της έχουν συγγράψει τις Reincarnation Cards® – Awakening Far Memory.

Gateway πληρωμη

 

 

Share