Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

 

 

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων 2014

 

Σεμινάριο Αποκάλυψη γ´μέρος

Λίγα λόγια για το πλαίσιο κατανόησης του σεμιναρίου:

Σε αντίθεση με όποια ερμηνεία της Αποκάλυψης του Ιωάννη για εξωτερικές καταστροφές, η Αποκάλυψη αφορά την εσωτερική πορεία Χαράς προς την ένωση με τον Αληθινό-Πλήρη Εαυτό μας.Είναι ο άσωτος υιός που επιστρέφει σπίτι του κι εκεί τον περιμένουν, τον γνωρίζουν, τον αγαπούν.kalivaΗ Αποκάλυψη είναι η επιστροφή στο σπίτι.
Ο συνήθης φόβος των ανθρώπων, γι ̓αυτή την επιστροφή, οφείλεται στο φόβο τιμωρίας που προκύπτει από τις ενοχές-τύψεις που έχουμε.Ωστόσο ένας Θεός Αγάπης, αν όντως σε Αυτόν πιστεύουμε, δεν γίνεται να θεωρεί ούτε ότι παραβιάσαμε τον Ιδιο ούτε ότι έχει προξενηθεί οποιαδήποτε βλάβη στην Δημιουργία του, επειδή τότε δεν θα ήταν παντοδύναμος & αμετάβλητος.Αραγε τι συμβαίνει; Ο Θεός δεν πιστεύει ότι είμαστε ένοχοι, όμως εμείς το υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο. Τόσο στον Βουδδισμό όσο και στα Μαθήματα Θαυμάτων (Μαθήματα αλλαγής της αντίληψης) η εξήγηση που δίνεται είναι η εξής: υπάρχει μόνο το καλό και η αντίληψη του κακού. Δηλαδή το “κακό” γεννιέται από την πίστη μας ότι υπάρχει το αντίθετο της αγάπης (θεός).Ωστόσο επειδή η φύση μας είναι η αγάπη κατά την Σκέψη και την τάξη του Δημιουργού το Κάλεσμά του στη Χαρά είναι τοποθετημένο μέσα στο νού μας, γι ̓αυτό και ό,τι κάνουμε έχει ως απώτερο σκοπό να είμαστε ευτυχισμένοι.“Δεν χρειάζεται να φοβάστε ότι το Ανώτερο Δικαστήριο θα σας καταδικάσει. Απλά θα σας απαλλάξει από την υπόθεση. Δεν μπορεί να υπάρξει δίκη κατηγορίας ενός τέκνου του Θεού και κάθε μάρτυρας για την ενοχή των δημιουργημάτων του θεού μαρτυρά ψευδώς στον ίδιο τον Θεό.” Αυτός είναι ο κατήγορος που αναφέρεται στην Αποκάλυψη ότι κατηγορεί τ ̓αδέρφια μας μέρα-νύχτα μπροστά στο θρόνο του Θεού.Το σεμινάριο της Αποκάλυψης αποσύρει το πέπλο που σκεπάζει, μέσα στο νού μας, τα συλλογικά πνευματικά αρχέτυπα. Αυτά είναι η απάντηση στην ενοχή. Στη συνέχεια αυτά τα αρχέτυπα, που είναι κάθε σκέψη καλοσύνης, αγάπης και συγχώρεσης που έχουμε κάνει στη ζωή μας, γίνονται οι βοηθοί μας για τον καθαρισμό των αναμνήσεων από τις ενοχές, που εμείς, επίσης, έχουμε κάνει στη ζωή μας.

2014 Οκτώβριος 24 – 26 Σεμινάριο Αποκάλυψης γ´μέρος (τελευταίο)

Για εκείνους που έχουν παρακολουθήσει το α & β μέρος: Έχοντας πλέον αναγνωρίσει την αστάθεια του μη επιθυμητού πλέον “αμαρτωλογίου“ (τα ψεύδη του ερπετού) κι έχοντας εξασκηθεί ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ στην συνεχή επιλογή του “αγαθολογίου“ (αναιρώντας καθημερινά τις προσφερόμενες από το εγώ στρεβλές εικόνες : εικονοποιημένα προγράμματα σκέψεων για να πλανούνται τα έθνη) οδηγούμαστε στον Θερισμό: ό,τι είναι αληθινό μένει και ό,τι αναληθές χάνεται. Το πέπλο της λήθης αποσύρεται και η τέλεια αγνή Συνειδητότητά μας αναδύεται. Μια Ηρεμη Δύναμη που θα μας συνοδεύει παντού και πάντα, επειδή επιλέξαμε ξανά ΜΑΖΙ, να κοιτάξουμε το σκοτεινό θεμέλιο του εγώ και να το υπερβούμε στ᾽Ὀνομα της Αγάπης που μας ενώνει.Η ανακούφιση και η χαρά που βιώνεται με το σβήσιμο των καρμικών κατηγοριών είναι πέραν της συνήθους αντίληψης μας. Αγγίζει και πάει πέρα από τις εμπειρίες απέραντης γαλήνης που έχουμε κατά καιρούς βιώσει.Είναι η θέα του Ουράνιου Εαυτού που κάνει την διαφορά. Είναι η σιγουριά και η εμπιστοσύνη γι ̓αυτό που πλέον γνωρίζεις βιωματικά.Ετσι, όντας μέσα σου, στο ουράνιο σπίτι, μόνο ο καλύτερος εαυτός σου εκδηλώνεται στη καθημερινότητα. Κι όποτε μια σκέψη αντίθετη εμφανίζεται, χαμογελάς, επειδή τώρα γνωρίζεις.Με απέραντη χαρά και κάλεσμα για μοίρασμα, σας περιμένουμε να βαδίσουμε μαζί, το τρίτο μέρος αυτής της επικής πορείας. Αφιερωμένη σ ̓εμάς και στις γενιές που ακολουθούν.

Τόπος: Κτήμα Νοόσφαιρα Ορεινή Κορινθία
Πότε; Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 18:00 – 26 Οκτωβρίου 16:30
Κόστος: 295 €  (Περιλαμβάνει φόρους, δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, πλήρης διατροφή, το σεμινάριο)

dilosi simetoxis 1

gefira 2

Share