Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

     Το  Gateway Voyage

Είναι το πιο γνωστό και δημοφιλές βιωματικό Πρόγραμμα του Ινστιτούτου Monroe. Είναι μια πύλη πρόσβασης σε νέες δεξιότητες και γνώσεις, για να ανακαλύψουμε την αληθινή μας φύση. Για να κατανοήσεις τι σημαίνει να είσαι κάτι παραπάνω από το υλικό σου σώμα, μέσα από άμεση εμπειρία, χάρη στην τεχνολογία Hemi-Sync®.
Θα μπορείς να ταξιδέψεις με το ενεργειακό σώμα, πέρα ​​από τα όρια της  ύλης, να αποκτήσεις πρόσβαση σε νέες καταστάσεις συνείδησης, να έρθεις σε επαφή με άλλη νοημοσύνη. Ξεπέρνα τα όρια του χρόνου και του χώρου και επανασυνδέσου με αρχαίες μνήμες και νέες ιδέες. Και ακόμα ανακάλυψε τι βρίσκεται πέρα ​​από την υλική ζωή, ξεπερνώντας έναν από τους μεγαλύτερους φόβους του ανθρώπου, αυτόν του σωματικού θανάτου. Το Gateway Voyage είναι ένα βαθύ και εντατικό πρόγραμμα σχεδιασμένο να εκπαιδεύει σε τεχνικές και αρχές, νοητικές και συναισθηματικές, για την πνευματική ανάπτυξη του ανθρώπου.
Το σεμινάριο υποστηρίζεται από τους ειδικούς ήχους Hemi-Sync® αναπτυγμένους από το Ινστιτούτο Monroe και σε συνεργασία με έγκριτα πανεπιστήμια και τεχνικούς της Nasa.

Πάνω από 80.000 άτομα συμμετείχαν μέχρι σήμερα στο Gateway Voyage δίνοντας νέο νόημα στην ζωή τους.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

    Oνοματεπώνυμο (απαραίτητο)

    Ε-mail (απαραίτητο)

    Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

    Παρατηρήσεις

    Share