Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

ΚΤΗΜΑ Log.Noosfera για edit Προγραμμα

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων 2014

 

ΣΑΒΒΑΤΟ  7  Ιουνίου :  Αυτογνωσία μ᾽ ένα πρωτότυπο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ!

 

Για σοκολα Φ:ΜΠ

 

Συνδυάστε μια ημερήσια εκδρομή στο βουνό και νιώστε σαν ήρωες και ηρωίδες της Αγκάθα Κρίστι, Συμμετέχοντας στο αστυνομικό παιχνίδι μυστηρίου, με  γέλιο, απρόοπτα, ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις για τον εαυτό σας  και συζητήσεις ανάλυσης μετά, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμο σπιτικό  φαγητό.

ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!
Αυτό είναι το θέμα της πρωτότυπης Ημέρας Μυστηρίου και αυτογνωσίας που θα ξετυλιχτεί στο Κτήμα Νοόσφαιρα το Σάββατο 7 Ιουνίου.
Νιώστε σαν ήρωες και ηρωίδες της Αγκάθα Κρίστι συμμετέχοντας στο αστυνομικό παιχνίδι Μυστηρίου. Μυστ.παιχν.Πάρτε το μυστικό φάκελο με τις προσωπικές πληροφορίες για το ρόλο που θα σας ανατεθεί, βρείτε συμμάχους και μυστικά όπλα, αποφύγετε επίδοξους δολοφόνους, φτιάξετε περιουσία, ερωτικές σχέσεις και διεκδικήστε Όσκαρ ερμηνείας ή το ειδικό βραβείο Σέρλοκ Χολμς, όλα μέσα σε μια ημέρα διαδραστικού παιχνιδιού με παρεΪστικη διάθεση, απρόοπτα, ίντριγκα, γέλιο και ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις για τον εαυτό σας.
Σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, στην ορεινή Κορινθία στο Κτήμα Νοόσφαιρα.
Με την ομάδα της Νοόσφαιρας

Δηλώστε συμμετοχή ως τις 31 Μαίου για να προλάβετε να προετοιμαστείτε εγκαίρως για το ρόλο που θα σας ανατεθεί.
                            Στο τέλος του παιχνιδιού ακολουθεί αναλυτική συζήτηση αυτογνωσίας.

Τηλέφωνο για δηλώσεις συμμετοχής: 6937113537

Κόστος συμμετοχής: 37 € (Περιλαμβάνονται φόροι, μεσημεριανό γεύμα, συμμετοχή στο παιχνίδι μυστηρίου,  συζήτηση με θέματα αυτογνωσίας που προέκυψαν από το παιχνίδι)

 

Για σοκολα Φ:ΜΠ

Share