Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

ΚΤΗΜΑ Log.Noosfera για edit Προγραμμα

 

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων 2014

 

Παρασκευή 7 – Κυριακή 9  Μαρτίου   ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ:                              

NDE ΠερασμαΠρὀκειται για ένα πλουραλιστικό, βιωματικό σεμινάριο για το πέρασμα από τον κόσμο των μορφών στον άυλο κόσμο, βασισμένο στα κοινά σημεία από όλες τις γνωστές προσεγγίσεις για το πέρασμα από αυτή την ζωή στην επέκεινα. Περιλαμβάνει τα κοινά στοιχεία από: την Θιβετιανή και Αιγυπτιακή Βίβλο των νεκρών, την Χριστιανική παράδοση, Ινδιάνικες και Ινδουϊστικές παραδόσεις και τις καταγραμμένες περιπτώσεις κλινικά νεκρών που επέστρεψαν (θανατοναυτών).
Σκόπος του: να μπορέσουμε, από την άλλη πλευρά, ν᾽αρνηθούμε την καταδίκη είτε προσωπική είτε προς άλλους για να συμβάλουμε στην συγχώρεση και στην άρση της διαιώνισης των βασάνων ατομικών και της ανθρωπότητας.
Πώς; Με ασκήσεις εξάσκησης του νου στην αποταύτιση από τις επικρίσεις. Με τεχνικές  απελευθέρωσης από τις επιθέσεις των ενοχών και της αλληλεπίδρασης με αρνητικά συναισθήματα, όπως και από τις ψευδαισθητικές συλλογικές πεποιθήσεις. Έχοντας αρνηθεί την καταδίκη του εαυτού και των άλλων, έχοντας αναπτύξει την συμπόνοια και μη επιθυμώντας πλέον τον πόνο σε οποιαδήποτε μορφή, η οντότητα που αφήνει πίσω το γήϊνο πεδἰο, περιβαλλόμενη απο τη βούληση του Πλήρους Εαυτού της, είναι πλέον ελεύθερη να βαδίσει στην περιοχή της αθώωσης, στα γρασίδια τ᾽ουρανού, που μόνο αγάπη είναι και τίποτ᾽ἄλλο….Κι ίσως μια μέρα, από όπου κι αν έχει επιλέξει να βρίσκεται, ίσως θελήσει να βοηθήσει κι άλλους να κάνουν το πέρασμα, προσθέτοντας ειρήνη και συμπόνοια σε αυτό το σύντομο ταξίδι, μετατρέποντάς το σε εύκολο και χαρούμενο!  
Με τις : Μαρία Ξιφαρά & Ιουλία Πιτσούλη
Κόστος συμμετοχής: 295 €  ( Περιλαμβάνει: φόρους, δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, πλήρη διατροφή, το  σεμινάριο)
Δηλώσεις συμμετοχής: στον παρακάτω πίνακα.

Πινακάκι Πληροφοριες για κρατηση θεσης τηλ.

Share