Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Logo_noosfera-retreat-centerforweb

Σάββατο 16 – Κυριακή 17 Απριλίου

                                 ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ: Η Λύση σου ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!

 psychomagigshopforweb027

Δεν χρειάζεται να περιμένετε για πάντα μέχρι να πάρετε απαντήσεις και καθοδήγηση για θέματα που παραμένουν άλυτα εδώ και καιρό.

Φέρτε ένα θέμα που θεωρείτε άλυτο και ανακαλύψτε τις λύσεις που σας δίνουν οι πρόγονοι και οι ισχυροί εσωτερικοί σας σύμμαχοι με την τεχνική των ρόλων του ψυχοδράματος.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες τεχνικές αυτογνωσίας, σας συμπαραστέκεται με άμεσο και βιωματικό τρόπο για το επόμενο βήμα σας στη ζωή.kalaitzim.forweb

Οδηγός σας στη “Λύση Εδώ και Τώρα” η γνωστή, έμπειρη ψυχοδραματίστρια,ψυχοθεραπεύτρια Μέλος του Psychodrama Institute fur Europa (PIfE), Μαρία Καλαϊτζή.

Έλα να δεις τους ρόλους ή τις πεποιθήσεις σου να παίζονται ζωνταά για να κατανοήσεις την λύση σε όποιο θέμα σε απασχολεί, χρόνιο ή πρόσφατο και να  εμπιστευθείς την γνώση που φέρνεις μέσα σου.

Κόστος: 130 € για έγκαιρη συμμετοχή μέχρι 30 Μαρτίου.
Μετά από τις 30/3 η συμμετοχή είναι 170 €.
Μονόκλινο επιπλέον 20. 

Περιλαμβάνονται:
Το διήμερο σεμινάριο.
Μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο προσεγμένο ως την πιο μικρή λεπτομέρεια, είδη προσωπικής περιποίησης :παντόφλες, σαμπουάν, αφρόλουτρο, σκουφάκι μπάνιου.
Πλούσιο πρωϊνό, γεύμα μαγειρεμένο με ποιοτικά οργανικά υλικά, φρέσκα λαχανικά από το μποστάνι μας και αυγά από τις κοτούλες του κτήματος.
Αφεψήματα βιολογικών βοτάνων όλη την ημέρα.
Δωρεάν wi fi σε όλους τους χώρους της Νοόσφαιρας.
Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου.
Δωρεάν χώρος στάθμευσης.
Φόροι.

Αν επιθυμείτε να έρθετε από την Παρασκευή μπορείτε να το δηλώσετε:

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:
210 8074654 | 6973996067 | 6932367147 
Email: info@noosfera.gr

Η κράτηση της θέσης σας θεωρείται έγκυρη μόνο με κατάθεση προκαταβολής 80€ στην Τράπεζα Πειραιώς: GR7401720210 0050 21051915874 (Συνεξέλιξη).
Θυμηθείτε να σημειώσετε στην κατάθεση το όνομά σας και τον τίτλο του προγράμματος που θα παρακολουθήσετε.
Σε περίπτωση ακύρωσης, έως 10 μέρες πριν από την εκδήλωση, δεν χάνετε την προκαταβολή σας. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε, εντός του ιδίου ημερολογιακού έτους, σε οποιοδήποτε άλλο σεμινάριο διοργάνωσης της Νοόσφαιρας, διαθεσιμότητας επιτρέπουσας,

 


ktima_entrance_north_logo_flowers_img_2035forweb

 

 

            

 

Share