Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
Παρασκευή 3 – Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

syberilipsi_omada_synchoresi_pc130330forweb

Ανακαλύψτε τις Δυνάμεις του Οικογενειακού σας Δέντρου.
Δύο ψυχολογικές προσεγγίσεις και δύο ειδικοί σας υποστηρίζουν να ανακαλύψετε τις κρυφές δυναμικές του Γενεογράμματός σας.
Το Γενεόγραμμα είναι μια μορφή οικογενειακού δένδρου, στο οποίο καταγράφονται πληροφορίες όσον αφορά στα μέλη της οικογένειας, τουλάχιστον για τρεις γενιές πίσω.
Τα άτομα τείνουν να επαναλαμβάνουν τους εαυτούς τους και εφόσον αυτά είναι μέρος ενός οικογενειακού συστήματος, φαίνεται να επαναλαμβάνουν το ίδιο και οι οικογένειες. Δηλαδή, ίδια ή και παρόμοια θέματα (ασθένειες, τρόποι συμπεριφοράς, γάμοι, θάνατοι) τείνουν να επαναλαμβάνονται από γενιά σε γενιά, παρά το γεγονός ότι  μπορεί να εμφανίζονται διαφορετικά. Με αυτόν τον τρόπο παρατηρούμε ότι η ιστορία των προηγούμενων γενεών δίνει νύξεις για τις επόμενες.

Αναγνωρίστε τις φορτίσεις που σας έχουν κληροδοτηθεί και σπάστε τις αόρατες αλυσίδες που σας κρατούν δέσμιους σε ένα μακρινό παρελθόν. Ταυτόχρονα, πάρτε τα δώρα που φέρει η κληρονομιά σας για να εκπληρώσετε τον σκοπό σας φέρνοντας  ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις σας.

Με τις:
Μαρία Καλαϊτζή, Ψυχοθεραπεύτρια, Ψυχοδραματίστρια, Μέλος (PIfE) Psychodrama Institutefur Europa και την
Φωτεινή Λουκαρέα, Εικαστική Ψυχοθεραπεία, Συνθετική Συμβουλευτική.

Κόστος 250 με έγκαιρη εγγραφή ως τις 31 Μαίου.
Μετά τις 31/5 κόστος 290 €
Μονόκλινο επιπλέον 40.
Περιλαμβάνονται:
Το σεμινάριο και το εποπτικό υλικό.
Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο προσεγμένο ως την πιο μικρή λεπτομέρεια, είδη προσωπικής περιποίησης: παντόφλες, σαμπουάν, αφρόλουτρο, σκουφάκι μπάνιου.
Ημιδιατροφή: πλούσιο σπιτικό πρωϊνό, γεύμα καθημερινά μαγειρεμένο με ποιοτικά οργανικά υλικά, φρέσκα λαχανικά από το μποστάνι μας και αυγά από τις κοτούλες του κτήματος.
Δωρεάν wi fi σε όλους τους χώρους της Νοόσφαιρας.
Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου.
Δωρεάν χώρος στάθμευσης.
Φόροι.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:
210 8074654 | 6932 367147 | 6973996067 
Email: info@noosfera.gr

Η κράτηση της θέσης σας θεωρείται έγκυρη μόνο με κατάθεση προκαταβολής 80€. στην Τράπεζα Πειραιώς: GR7401720210 0050 21051915874 (Συνεξέλιξη).
Θυμηθείτε να σημειώσετε στην κατάθεση το όνομά σας και τον τίτλο του προγράμματος που θα παρακολουθήσετε.
Σε περίπτωση ακύρωσης έως 10 μέρες πριν από το σεμινάριο, δεν χάνετε την προκαταβολή σας. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε, εντός του ιδίου ημερογιακού έτους,  σε οποιοδήποτε άλλο σεμινάριο διοργάνωσης της Νοόσφαιρας, διαθεσιμότητας επιτρέπουσας.

Share