Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
7 με 9 Ιουνίου 2019
Με την Αγάπη Αποστολοπούλου

 Χορεύοντας με τους Θεούς είναι ένα σεμινάριο που έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τα διαφορετικά αρχέτυπα μέσα σου μέσα από ένα ταντρικό μονοπάτι.

Θέμα σεμιναρίου

Αυτό που χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο είναι η Θεότητα, το κομμάτι που δεν πεθαίνει ποτέ καθώς και η προσωπικότητα. Η προσωπικότητα είναι διαφορετικά αρχέτυπα μέσα απο τα οποία η Θεότητα μπορεί να εκφραστεί. Ανάλογα τις εμπειρίες της ζωής κάποια απο αυτά τα αρχέτυπα διεστραβλωνονται και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως το Πνεύμα επιθυμεί.

Σε αυτό το σεμινάριο θα γνωρίσεις ότι το Εγω που τόσο πολεμάς δεν είναι τίποτα αλλο από την διεστράβλωση των αρχετύπων μέσα σου.

Όταν επιτέλους ανοίξεις το κουτί της Πανδώρας και ανακαλύψεις πόση ενέργεια ξοδεύεις στο να μην είσαι κι εσύ ένας μικρός Θεός ή Θεά αλλά να κρύβεσαι πίσω από το ρόλο του θύματος τότε απελευθερώνεται η αλήθεια και δημιουργείται η πραγματική αλλαγή!

Δείτε το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=50SqaqhJeeo&t=9s

Στόχοι

Μέσα σε ένα ζεστό, υπεύθυνο, συνειδητό και στοργικό περιβάλλον θα μπορέσεις να εξερευνήσεις τη φύση σου πέρα από όλα όσα σου δίδαξε μέχρι τώρα η οικογένεια και η κοινωνία που μεγάλωσες. Θα κατανοήσεις ότι κρύβεις όλα τα αρχέτυπα των Θεών του Ολύμπου και θα τους δώσεις επιτέλους την θέση που τους ανήκουν.

-Θα ανακαλύψουμε τα βασικά αρχέτυπα του κύκλου της γυναίκας καθώς και τα βασικά αρχέτυπα του κύκλου του άντρα και πως αυτά τα δύο μπορούν να συνυπάρχουν.

-Θα επεκταθούμε σε υπόλοιπα αρχέτυπα που επίσης μας είναι απαραίτητα στην καθημερινή μας ζωή

-Θα αποτοξινώσουμε το σώμα μας από συναισθήματα που ακόμα υπάρχουν καταπιεσμένα μέσα μας

-Θα ανοίξουμε τον δρόμο της Κουνταλίνι για να μας βοηθήσει στην επέκταση της συνείδησης καθώς και στο άνοιγμα της καρδιάς.

Τάντρα

Για πολλούς το μονοπάτι της τάντρα σχετίζεται μόνο με την σεξουαλικότητα αλλά αυτό είναι μία πολύ παρεξηγημένη ερμηνεία.

Μέσα από ταντρικούς διαλογισμούς έρχεσαι σε επαφή με την θεϊκή σου πλευρά, η οποία δεν βρίσκεται κάπου έξω από εσένα αλλά βαθιά μέσα στα κύτταρα του σώματός σου, χρησιμοποιώντας ως βασικές πύλες τις αισθήσεις και το άνοιγμα της καρδιάς.

Μέσα σε αυτό το ταξίδι σου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσεις την πραγματική σου ύπαρξη αγκαλιάζοντας όλα όσα κρύβονται στο σκοτάδι σου καθώς και το εσωτερικό σου παιδί έτσι όπως ακριβώς είναι, με όλα τα θετικά και αρνητικά, και όχι όπως οι άλλοι θέλουν να είναι.

Τελετές κακάο

Πίνοντας ακατέργαστο ωμό κακάο δημιουργούμε ένα πεδίο που μας βοηθάει στην μεταμόρφωση που χρειαζόμαστε την συγκεκριμένη στιγμή.

Το κακάο μας βοηθάει στην Επανασύνδεσης με τον Εαυτό μας καθώς και το πέρασμα από το μυαλό στην καρδιά μας!

Ξυπνάει την σεξουαλικότητα και την συνδέει με την αγάπη.

Είναι ένα από τα καλύτερα σαμανικά εργαλεία εσωτερικής αλχημείας και μεταμόρφωσης.

Στο δρόμο του σαμανισμού η κύρια πηγή ενέργειας και ο μοναδικός μου δάσκαλος και θεραπευτής ήταν πάντα η Μητέρα Γη!

Αιθιοπική τελετή αναγέννησης (από την φυλή Ορόμο)
Στο σεμινάριο θα μοιραστώ με την μητέρα μου, η οποία θα χρησιμοποιήσει την μητρική της γλώσσα (Ορόμο, Αιθιοπίας) μία τελετή Καφέ με στοιχεία παραδοσιακά από τα βάθη της χώρας του καφέ τα οποία η οικογένειά μου κατάφερε να διατηρήσει μέσα στην πάροδο των χρόνων.
Ο καφές είναι ένα φυτό με βαθιά σοφία!

Γνωρίζουμε ελάχιστες πληροφορίες σχετικά με τις πνευματικές ιδιότητες του καφέ, επειδή εστιάζουμε κυρίως στην ιδιότητά του να μας ῾ξυπνάει῾.

Ο καφές όμως είναι ένα ιερό φυτό που δημιουργεί ένα άλλο είδος αφύπνισης. Μπορεί να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από οτιδήποτε δεν μας ωφελεί στην πορεία της αφύπνισής μας από την “λήθη”.

Ξυπνάει μέρη του σώματός μας και ενεργοποιεί λειτουργίες που βρίσκονται σε αδράνεια τα τελευταία χιλιάδες χρόνια!
Προκειμένου να συμβεί αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον καφέ με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από ό, τι τον χρησιμοποιούμε μέχρι τώρα.
Σε αυτό το σεμινάριο θα γνωρίσουμε το Πνεύμα του καφέ μέσα από μία σαμανική τελετή που προέρχεται από την φυλή Ορόμο της Αιθιοπίας.
Λόγω της προέλευσής μου από την Αιθιοπία (μία από τις χώρες του καφέ) είχα την τιμή να κληρονομήσω την σοφία πολλών προγόνων, ιδιαίτερα πάνω στην ιερή χρήση των φυτών.

Θα είναι μία τελετή όπου θα υπηρετήσουμε το Πνεύμα του Καφέ και θα το αφήσουμε να μας οδηγήσει στην αφύπνιση που είμαστε έτοιμη να ζήσουμε.

Σας προσκαλώ λοιπόν σε αυτή την ιερή Αιθιοπική τελετή η οποία θα σας βοηθήσει να αποχωριστείτε τον παλιό σας εαυτό και να γεννήσετε έναν καινούριο όπως εσείς θέλετε, σίγουρα πιο ξύπνιοι και παρόλο που είναι καφές … πολύ πιο χαλαροί!

Θα χρησιμοποιούμε επίσης ένα συνδυασμό από τραγούδι, σαμανισμό και πολύ αιθιοπικό χορό!

Για κρατήσεις και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο: dancingagapi@gmail.com  (Αγάπη Αποστολοπούλου)
Ιστοσελίδα: https://befreeandhappy.com


 

Share