Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
 Είστε έτοιμοι να γίνετε πρεσβευτές του γαλαξία; Να ταξιδέψετε στο κέντρο της Γης;

X-27-LP-Banner_greekforweb

Αυτό το κορυφαίο 6ήμερο σεμινάριο του Ινστιτούτου Monroe, σας οδηγεί πέρα από τα όρια αντίληψης του γήϊνου συστήματος για να εξερευνήσετε βαθειά την Εστίαση 27.
Μόνο για τους απόφοιτους του Gateway ή του Lifeline ή του Guidelines.
Επισκεπτόμενοι το Εκπαιδευτικό, Θεραπευτικό, Αναζωογονητικό και Κέντρο Σχεδιασμού ζωής (Εστίαση 27), οι συμμετέχοντες παίρνουν πληροφορίες και ενοράσεις μιας μεγαλύτερης εικόνας του εαυτού τους. Ειδικές επισκέψεις στο κέντρο της Γη δίνουν διορατικότητα και οξυδέρκεια σχετικά με τον πλανήτη και τα πολλά του δώρα.
Ο Bob Monroe ήταν λάτρης της Εστίασης 27 ενθαρρύνοντας τους απόφοιτους του Lifeline να επιμείνουν στο να αποκτήσουν επίγνωση των εμπειριών τους σε αυτό το επίπεδο συνειδητότητας.
Έχοντας ο ίδιος επισκεφτεί πολλές φορές αυτό το επίπεδο κατάλαβε ότι ήταν πολλά περισσότερα απ᾽ότι αρχικά είχε αντιληφθεί. Μέσα από τις κορυφαίες εμπειρίες ενόρασης που είχε, αντελήφθη ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο επίπεδο εκδήλωσής της δημιουργικότητας το οποίο συνδέεται με την δημιουργικότητα και την εκδήλωσή της εδώ στην υλική ύπαρξη.
Στην Εστίαση 27 υπάρχει, επίσης, η ευκαιρία συνάντησης με νοήμονα όντα που έχουν κάποια σύνδεση με το γήϊνο σύστημα.
Προς το τέλος του προγράμματος οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις αχαρτογράφητες περιοχές Εστίαση 34 και 35 που περιγράφονται στο βιβλίο του Bob Monroe “Μακρυνά Ταξίδια”, όπως η περιοχή “Συγκέντρωσης”. Από την εξερεύνησή της συχνά αναδύεται μία νέα αντίληψη, νέες αισθήσεις και μια μοναδική ποιότητα ενότητας. Επίσης, οι συμμετέχοντες αναπτύσσουν περισσότερη επίγνωση του Εαυτού και νέους τρόπους επικονωνίας με μη υλικά νοήμονα όντα,

X-27-3foto_greek_forweb

Καθώς οι εμπειρίες από ΕΚΕΙ ενσωματώνονται σταθερά στη ζωή του ΕΔΩ, γίνεται φανερή η θετική ανταμοιβή και μοναδικά μεγάλη ικανοποίηση των συμμετεχόντων από αυτήν την 6ήμερη πολύπλευρη περιπέτεια.
Το πρόγραμμα X-27 είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση του προγράμματος Starlines, με το οποίο συνεχίζονται τα διαγαλαξιακά ταξίδια εξερευνώντας ακόμα περισσότερο το ποιοί αληθινά είμαστε.

Γλώσσα: Αγγλική

Με την: Linda Leblanc, πιστοποιημένη συντονίστρια του Monroe Institute και μέλος του Professional Division.
Κόστος: 1495€ . Προκαταβολή 300€
Μονόκλινο κατόπιν συννενόησης.
Εκπτώσεις:
100€ Για έγκαιρη εγγραφή έως 5 Μαΐου 2016
100€ για εξόφληση έως 5 Ιουλίου 2016
100€ για κάθε άτομο αν εγγραφούν δυο μαζί
Περιλαμβάνονται:
Το 6ήμερο σεμινάριο
Διαμονή για 6 νύχτες σε δίκλινο άνετο δωμάτιο.
Πλήρης διατροφή και αφεψήματα.
Φόροι
Παρέχεται δωρεάν wi fi σε όλους τους χώρους
Είδη προσωπικής περιποίησης: παντόφλες, σαμπουάν, αφρόλουτρο, σκουφάκι μπάνιου, σεσουάρ.

Πληροφορίες – Εγγραφή:
Linda Leblanc, tel.: 357-26-621272, email: psygnos@spidernet.com.cy,
www.psychognosia.org – www.monroeinstitute.org
ή Ιουλία Πιτσούλη, Noosfera Retreat Centre, email: info@noosfera.gr
www.noosfera.gr

∗ Linda Leblanc πιστοποιημένη residential και εκτός έδρας εκπαιδεύτρια. Κάτοικος Κύπρου από το 1989, καναδικής καταγωγής, εργάζεται πάνω από 20 χρόνια με το Hemi-Sync και είναι μέλος του Professional Division του Ινστιτούτου Monroe από το 1999. Με τον σύζυγό της ίδρυσαν την Psychognosia, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, για την διάδοση των πληροφοριών σχετικά με την επιστημονική μελέτη ανώμαλων φαινομένων. Λέκτορας, συγγραφέας και πολιτικός, τα άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και δημοσιεύσεις στην Κύπρο και στην Αμερική. Με τον σύζυγό της δημοσίευσε τις Reincarnation Cards-Awakening Far Memory.

Share