Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
Μαγικό μεσοβδόμαδο Retreat Yoga, 12 – 16/10
στο κτήμα Noosfera Wellness & Retreat Center

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ YOGA

Καλωσορίζουμε το φθινόπωρο σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον με θεραπευτικές πρακτικές καθαρισμού του σώματος, ησυχασμού του νου και πνευματικής ανάτασης.

Πρόσφερε στον εαυτό σου ένα retreat  για μία, τρεις ή πέντε μέρες στο Κτήμα Νοόσφαιρα με την ενθουσιώδη και έμπειρη δασκάλα yoga Τίνα Ζυμαράκη

Είτε νιώθεις εξουθένωση και έχεις ανάγκη να αισθανθείς και πάλι ζωτικότητα και αισιοδοξία είτε θέλεις να  επικοινωνήσεις ξανά με το σώμα σου και να ησυχάσεις το νου σου, το retreat είναι ένα δώρο κάθαρσης και θεραπευτικής αναζωογόνησης σώματος, νου -καρδιάς και πνεύματος.

Έλα για μία μέρα ή και για όλο το 5ήμερο και απόλαυσε  την πολυτέλεια του να μην κάνεις ῾῾τίποτα῾῾ (ή να εργαστείς εξ αποστάσεως, εάν χρειάζεται) σε ένα γαλήνιο και καλαίσθητο περιβάλλον και αφήσου στην ευδαιμονία της χαλάρωσης στη φύση, της απόλαυσης ενός βιβλίου ή ενός περιπάτου στο βουνό, κάνοντας καινούριους φίλους (ανθρώπους και τετράποδους).

Στη διάρκεια της διαμονής σου θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από μεταμορφωτικές πρακτικές yoga σε ημι-ιδιωτικές συναντήσεις ειδικά σχεδιασμένες για τις προσωπικές σου ανάγκες.

Οι πρωινές συνεδρίες θα είναι εστιασμένες στην αναζωογόνηση με ειδικές ασκήσεις  yoga. Τα απογεύματα θα εμπνευστούμε από την φιλοσοφία της yoga και τις στοχευμένες θεραπευτικές πρακτικές αλλά και από την καθοδηγούμενη χαλάρωση.

Οι συνεδρίες με την Τίνα Ζυμαράκη θα είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου, με ανατομική ακρίβεια, ισορροπημένη αναπνοή και αποτελεσματικότητα. Πάνω από δύο δεκαετίες η Τίνα διδάσκει yoga  και χρησιμοποιεί εργαλεία από πολλές θεραπευτικές προσεγγίσεις ώστε να προσφέρει στους μαθητές της ασφάλεια, ενδυνάμωση, φροντίδα και πληρότητα.

Πληροφορίες για την πολυεπίπεδη εμπειρία της θα βρείτε στο βιογραφικό της
Bio & approach at https://yogawithtina.wordpress.com/about/

Στη διάρκεια του retreat θα τηρήσουμε τις ασφαλείς αποστάσεις που συστήνονται ωστόσο θα είμαστε σε πλήρη σύνδεση.

Επίτρεψε στην γαλήνια ενδοσκόπηση που εμπνέει η φύση και οι πρακτικές στο Κτήμα Νοόσφαιρα να καθαρίσουν το νου, να αναπληρώσουν τις δυνάμεις σου και να σε οδηγήσουν σε ένα μονοπάτι θεραπείας και στοργικής συνάντησης με τον εαυτό σου, σε ένα ιδιαίτερα ειδυλλιακό και καλαίσθητο χώρο.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 9 άτομα.
Δύο καθημερινές συνεδρίες yoga :
50€ ημερησίως
Διαμονή κατ᾽άτομο ημερησίως: 48€ σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό ή 55 € σε μονόκλινο με πρωινό.

Δηλώσεις συμμετοχής: noosferacenter@gmail.com

τηλ 2109603094 & κιν. 6937113537

 


Share