Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

LIFELINE στην Ελλάδα, Μάϊος 16 – 22, 2016

Πώς θα ήταν να ταξιδεύατε στην μετα θάνατο κατάσταση συνείδησης;
Πώς θα ήταν να βοηθούσατε αυτούς που από την άλλη μεριά χρειάζονται βοήθεια για να προχωρήσουν;
Συναντήστε και σώστε αυτούς που δεν έχουν πλέον υλικό σώμα, όπως επίσης και μέρη του εαυτού σας.

LL-foto_greek_forweb

Από το 1991 το εντατικό πρόγραμμα του Monroe Institute “Lifeline” έχει αλλάξει την ζωή χιλιάδων ανθρώπων εξερευνώντας βαθειές καταστάσεις διευρυμένης συνείδησης.
Το Lifeline είναι ένα πολυεπίπεδο 6ήμερο πρόγραμμα το οποίο προσεγγίζει καταστάσεις συνείδησης πέραν αυτών του Gateway και Guidelines.

Ειδικά το Lifeline προσφέρει υπηρεσία σ᾽ένα υψηλότατο επίπεδο.Η πρωταρχική του έμφασή είναι να βοηθήσει εκείνους ΕΔΩ, στην υλική πραγματικότητα, όπως κι εκείνους ΕΚΕΙ, που έχουν πεθάνει και χρειάζονται βοήθεια.

Η βοήθεια ΕΔΩ προσφέρεται με το να εξοικεωθείτε σε τεχνικές και να γίνετε ικανοί να στέλνετε θεραπευτική ενέργεια σε εκείνους που το ζητούν.
Για τον σκοπό ιδρύθηκε το Dolphin Energy Club (DEC) τα μέλη του οποιίου χρησιμοποιούν τεχνικές ανεπτυγμένες από τον Bob και την Nancy Monroe για την σωματική, συναισθηματική και πνευματική ενδυνάμωση εκείνων που το ζητούν.
Η βοήθεια ΕΚΕΙ πραγματοποιείται με την γνώση και κατανόηση των επιπέδων συνείδησης 23 και 27 (τα οποία ο R. Monroe ονόμασε απλά “Εστιάσεις” για να είναι ελεύθερα από οποιοδήποτε δόγμα, βοηθώντας έτσι τον νου να τα εξερευνήσει ελεύθερα). Η Εστίαση 23 συνήθως βιώνεται ως μια περιοχή όπου κάποιες ψυχές για διάφορους λόγους “κολλάνε”καθώς περνούν από την γήϊνη ζωή στην επέκεινα. Οι συμμετέχοντες στο Lifeline μαθαίνουν να επικοινωνούν μαζί τους και να τους βοηθούν ή και να διασώζουν. Οι “κολλημένες” ψυχές βοηθούνται να προχωρήσουν στο κέντρο υποδοχής ή σταθμό αναχώρησης ή εστίαση 27. Εκεί συναντούν γνωστούς, αγαπημένους και οδηγούς που θα τους κατευθύνουν στις επόμενες κατάλληλες περιοχές για την ανάπτυξή τους.

  • Οι συμμετέχοντες στο Lifeline εξοικειώνονται με επιπλέον καταστάσεις συνείδησης, όπως:
    Εστίαση 22: κατάσταση συνείδησης την οποία, οι άνθρωποι που ακόμα ζουν στην υλική πραγματικότητα, θυμούνται ως όνειρα.
    Εστίαση 23: κατοικείται από ψυχές που μόλις αναχώρησαν από το υλικό πεδίο αλλά δεν έχουν ακόμα προσαρμοστεί σε αυτήν την αλλαγή.
    Εστίαση 25: περιχές πεποιθήσεων. Τις κατοικούν ψυχές που έχουν αναχωρήσει από το γήϊνο επίπεδο και έχουν ελκυστεί σε αυτές.
    Εστίαση 27: Κέντρο Υποδοχής ή Σταθμός αναχώρησης ή Πάρκο. Σχεδιασμένο να ανακουφίσει από το τραὐμα ή το σοκ του πρόσφατου περάσματος πέρα από την υλική πραγματικότητα. Εδώ έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν διάφορες επιλογές για το επόμενο βήμα εξέλιξής τους.
  • Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις δικές τους περιοχές πεποιθήσεων. Από τις πιο συχνές ερωτήσεις είναι: ‘Ποιά είναι η πιο περιοριστική μου πεποίθηση;” και “Πώς οι τωρινές μου πεποιθήσεις συμβάλλουν στην εξερεύνησή ελεύθερα και πλήρως όσο θα ήθελα;”

X-27-3foto_greek_forweb

Ωστόσο, τα πλέον ουσιαστικά αποτελέσματα αυτής της βδομάδας προέρχονται από τις προσωπικές αποκαλύψεις, που συχνά προκύπτουν από τις δραστηριότητες “βοήθειας και διάσωσης”. Πέρα από την σημαντική ικανοποίηση του να βοηθάς άλλους να προχωρήσουν, πολλοί συμμετέχοντες συνειδητοποιούν ότι, διασώζοντας άλλους, διασώζουν και δικά τους κομμάτια, μέρη του εαυτού τους, που αφορούν την ολοκλήρωσή τους κι έτσι αποκτούν μεγαλύτερη πληρότητα και ισορροπία.

Προαπαιτούμενο: η παρακολούθηση του Gateway Voyage
Γλώσσα: Αγγλικά
Πότε: 16 – 22 Μαΐου 2016
Τόπος: Noosfera Retreat Center, ορεινή Κορινθία
Κόστος: 1495 €
Περιλαμβάνει:
Το 6ήμερο εντατικό σεμινάριο, 6 διανυκτερεύσεις, πλήρη διατροφή και αφεψήματα, μεταφορά από και προς τον πλησιέστερο σταθμό τραίνου.
Εκπτώσεις:
100€  Έγκαιρη εγγραφή με προκαταβολή έως 16 Ιανουαρίου 2016.
100€  Για εξόφληση έως 16 Μαρτίου 2016
100€  Εάν εγγραφούν δύο μαζί.

Συντονίστρια: Linda Leblanc πιστοποιημένη residential και εκτός έδρας εκπαιδεύτρια. Κάτοικος Κύπρου από το 1989, καναδικής καταγωγής, εργάζεται πάνω από 20 χρόνια με το Hemi-Sync και είναι μέλος του Professional Division του Ινστιτούτου Monroe από το 1999. Με τον σύζυγό της ίδρυσαν την Psychognosia, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, για την διάδοση των πληροφοριών σχετικά με την επιστημονική μελέτη ανώμαλων φαινομένων. Λέκτορας, συγγραφέας και πολιτικός, τα άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και δημοσιεύσεις στην Κύπρο και στην Αμερκή. Με τον σύζυγό της δημοσίευσε τις Reincarnation Cards-Awakening Far Memory.

Πληροφορίες – Εγγραφή:
Linda Leblanc, tel.: 357-26-621272, email: psygnos@spidernet.com.cy,
www.psychognosia.org  –  www.monroeinstitute.org
ή Ιουλία Πιτσούλη, Noosfera Retreat Centre, email: info@noosfera.gr
www.noosfera.gr

Share