Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
Από Σάββατο 7 Μαρτίου έως  Κυριακή 8 Μαρτίου 2020
Γνωρίστε την τεχνική που αποκαλύπτει τα μυστικά του οικογενειακού σας δένδρου και ανακαλύψτε πώς επιδρούν στη ζωή σας  τα μέλη της οικογένειάς σας για τουλάχιστον  τρεις γενιές πίσω.

 

Γιατί είναι σημαντικό ;

Επειδή παρόμοια θέματα -ασθένειες, τρόποι συμπεριφοράς, γάμοι, θάνατοι- τείνουν να επαναλαμβάνονται από γενιά σε γενιά. Κι έτσι η ιστορία των προηγούμενων γενεών δίνει νύξεις για τις επόμενες.

Αναγνωρίστε τις φορτίσεις που σας έχουν κληροδοτηθεί και σπάστε τις όρατες αλυσίδες που σας κρατούν δέσμιους σε ένα μακρινό παρελθόν. Ταυτόχρονα όμως, πάρτε και τα δώρα που φέρει η κληρονομιά σας για να εκπληρώσετε τον σκοπό σας
φέρνοντας ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις σας σήμερα.
Η γνώση για την οικογενειακή κληρονομιά σας, γι αυτά που φυλάσσονται στα οικογενειακά σεντούκια, δε θα αλλάξει τα γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν όμως θα σας δώσει περισσότερη ελευθερία για επιλογές που μπορούν να αλλάξουν την οικογενειακή ιστορία στο άμεσο παρόν και στο μέλλον.

Με τις:
Eλένη Γιαννούλη: Ψυχολόγο, Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια
Φωτεινή Λουκαρέα: Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια

Κόστος : 105 € σε δίκλινο δωμάτιο, για έγκαιρη δήλωση συμμετοχής έως και 10 Φεβρουαρίου 2020
Μετά τις 11/2 κόστος 120 €
Διαφορά μονόκλινου: 30€.
Διαφορά μονόκλινου 20 € εάν έχετε ζητήσει δίκλινο και δεν βρέθηκε συγκάτοικος

Στην τιμή περιλαμβάνονται το σεμινάριο και τα εποπτικά υλικά, διαμονή σε πολύ φροντισμένα δωμάτια με λουτρό και ψυγειάκι, καθημερινή ημιδιατροφή με βιολογικά προϊόντα 
και φόροι. Επιπλέον δωρεάν παροχές:  αφεψήματα βοτάνων και κουλουράκια όλη την ημέρα, χρήση του γυμναστηρίου, δωρεάν wi-fi,  είδη προσωπικής περιποίησης: σαμπουάν, αφρόλουτρο, παντόφλες και μπουκάλι ενεργοποιημένου νερού.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:
6972759775 loukarea@gmail.com
6973003832 egiannou68@gmail.com 

Η κράτηση θέσης είναι έγκυρη με κατάθεση προκαταβολής 50€ στην Τράπεζα Πειραιώς, στον αριθμό λογαριασμού: GR7401720210 005021051915874 Δικαιούχος: Συνεξέλιξη.
Η προκαταβολή είναι  προσωπική και δεν μεταβιβάζεται.
Θυμηθείτε να σημειώσετε στην κατάθεση το όνομά σας και τον τίτλο του προγράμματος που θα παρακολουθήσετε.
Σε περίπτωση ακύρωσης   η προκαταβολή δεν επιστρέφεται αλλά μπορεί να συμψηφιστεί με διαμονή ή άλλο σεμινάριο διοργάνωσης του Κτήματος Νοόσφαιρα, εντός του ιδίου ημερολογιακού έτους, διαθεσιμότητας επιτρέπουσας.
Για να ισχύσει ο συμψηφισμός της προκαταβολής, η ακύρωση πρέπει απαραίτητα να δηλωθεί με email.
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα προϋποθέτει ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω όρους.

Share