Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Παρασκευή 10 – Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

axioforweb

Με τον: Πάνο Αξιομάκαρο- ψυχολόγο, διευθυντή του Ινστιτούτου Έρευνας Σκέψης & Συμπεριφοράς, International Faculty Member του Prenatal University, συνεργάτη του προγράμματος Global Consciousness Project του Princeton University.

Η ΝΕΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΡΑ είναι μια μέθοδος που βασίζεται στα τελευταία ευρήματα από έρευνες στον τομέα της καρδιάς, του εγκεφάλου, της κβαντικής φυσικής, της νευρολογίας, της επιγενετικής, της νοητικής και της συνείδησης.

Η ΝΕΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΡΑ χρησιμοποιεί πληροφορίες από το πεδίο συνείδησης κάθε προσώπου και το συλλογικό πεδίο συνείδησης για να επαναφέρει διαταραγμένα, μη αρμονικά, δονητικά πεδία στην αρχική τους κατάσταση.

Ασθένειες, ενοχλήσεις ή πρόωρη γήρανση μπορούν πάντα να θεραπευτούν ή να διακοπούν αν κάποτε ένα άλλο πρόσωπο είχε βιώσει την ίδια κατάσταση και αποκαταστάθηκε ή το πρόσωπο ήταν προηγουμένως υγιές.

Η ΝΕΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΡΑ προσφέρει την αποκατάσταση και μπορεί το σώμα, ο νους και η ψυχή να επιστρέψουν στην κατάσταση τελειότητας της νεανικής εποχής.

Στην περίπτωση ανάρρωσης ο χρόνος και ο χώρος δεν παίζουν ρόλο, διότι καθίστανται ανενεργά εφόσον ο συγκεκριμένος δέκτης – το συγκεκριμένο πρόσωπο – είναι έτοιμο και ανοικτό να βιώσει τη θεραπευτική διαδικασία εδώ και τώρα.

Η ΝΕΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΡΑ είναι μια πολύ απαλή, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος που μπορεί να πραγματοποιηθεί και χωρίς επαφή, από απόσταση. Το πλεονέκτημα της εφαρμογής από απόσταση είναι, για παράδειγμα στους μύες του σκελετικού συστήματος, γιατί εδώ δεν ενεργοποιούνται ανταγωνιστές οι οποίοι συχνά μπορεί αργότερα να οδηγήσουν στην επανενεργοποίηση του προβλήματος.
Πληροφορίες :  https://www.noosfera.gr/programs-seminars/nea-chirourgiki-stin-afra-ekpedefsi/

 


 

Share