Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Ομάδα υποστήριξης Εξερευνητών της Συνειδητότητας του Ινστιτούτου Monroe

Διαδικτυακή συνάντηση αποφοίτων και όσων ενδιαφέρονται για το εργαστήριο
“Εξερεύνηση της συνειδητότητας με ήχους Hemi-Sync®”
  Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022, ώρα 17:00
Η συνάντηση είναι ανοιχτή σε όλους όσους πιστεύουν ότι είναι πολλά περισσότερα από ένα υλικό σώμα.

Σκοπός της συνάντησης:

Να παρέχει στους αποφοίτους των προγραμμάτων του Ινστιτούτου Monroe (Σεμινάριο Ανώτερης Νοημοσύνης, Εργαστήριο Εξερεύνησης της Συνειδητότητας, Gateway Voyage) ένα μέσον για να συναντηθούν με ομοϊδεάτες και να μοιραστούν εμπειρίες-πληροφορίες, που θα τους βοηθήσουν στην περαιτέρω εξερεύνηση και προσωπική τους ανάπτυξης.
Επίσης, να παρέχει πληροφορίες σε όσους ενδιαφέρονται για τα προγράμματα εξερεύνησης της συνειδητότητας με ήχους Hemi-Sync®, για την προσωπική τους ανάπτυξη και την σύνδεση με την εσωτερική τους καθοδήγηση.

«Πολλοί άνθρωποι μας λένε ότι νιώθουν ανακούφιση που, επιτέλους, μπορούν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με ανθρώπους, που όχι μόνο καταλαβαίνουν αλλά είχαν παρόμοιες εμπειρίες. Συνήθως ανακουφίζονται όταν ανακαλύπτουν ότι, οι εμπειρίες τους είναι μέρος της επέκτασης της αντίληψής τους. Και είναι στην ευχάριστη θέση να βρουν άλλους εξερευνητές που έχουν περπατήσει στο μονοπάτι και μπορούν να προσφέρουν βοήθεια.»

Περιεχόμενο:
Μοίρασμα εμπειριών από την χρήση της “εργαλειοθήκης” που πήρατε από το εργαστήριο, εφαρμογή των εργαλείων στην καθημερινή ζωή, περισσότερες πληροφορίες πάνω στην τεχνολογία των ήχων Hemi-Sync®, ερωτήσεις, απορίες και την ηχητική άσκηση Χρωματιστή Αναπνοή. Πρόκειται για μια άσκηση-εργαλείο ενδυνάμωσης του σώματος, συναισθηματικής ισορροπίας και θεραπείας. Γι’ αυτό θα χρειαστείτε ακουστικά.

Με τις: Ιουλία Πιτσούλη & Μαρία Ξιφαρά
Πότε: Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2022, ώρα 17:00.
Τιμή: Δωρεάν. Μια προσφορά που υποστηρίζει την σύνδεσή με τον εσωτερικό σας οδηγό.
Διάρκεια: μέγιστο 2 ώρες.

Για να παραλάβετε τους κωδικούς της συνάντησης μέσω Zoom,
εγγραφείτε στην Δήλωση Συμμετοχής καθώς κατεβαίνετε σε αυτήν την σελίδα.
Ή στο email: noosferacenter@gmail.comΑρθρο “5 Ερωτήσεις” για εσάς που ενδιαφέρεστε για την Εξερεύνηση της Συνειδητότητας με ήχους Hemi-Sync®-Monroe Institute
Αισθάνεστε μερικές φορές ότι ήρθατε σε λάθος εποχή;
Ότι δεν ταιριάζετε με τους άλλους;
Ή ότι χρειάζεστε οδηγό για να προσαρμοστείτε στη ζωή χωρίς να χάσετε την αυθεντικότητά σας;
Για την ΣΥΝΕΧΕΙΑ του άρθρου πατήστε ΕΔΩ


 

Share