Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Από  Σάββατο  20  έως  Κυριακή  21  Οκτωβρίου 2018

Δυο  μέρες  για  να  γνωρίσετε  το  ατμοσφαιρικό  Κτήμα  Νοόσφαιρα  και  να απολαύσετε  την  φύση  και  την  χαρά  του  «μαζί».  Με  Μαθήματα  Θαυμάτων,    νόστιμο  σπιτικό  φαγητό,  παιχνίδια  επικοινωνίας,  διαλογιστική  άσκηση Hemi-Sync®  βαθειάς  χαλάρωσης  και  συντονισμού  των  ημισφαιρίων  του εγκεφάλου  και  δυνατότητα  για  ατομικές*  συνεδρίες  μασάζ  και  ρεφλεξολογίας.

Κόστος:  ειδική  τιμή  45€  το  άτομο.
Διαφορά μονόκλινου: 15€.

Περιλαμβάνονται:  οι  δραστηριότητες,  μια  διανυκτέρευση  σε  δίκλινο  δωμάτιο προσεγμένο  ως  τις  λεβάντες  κάτω  από  τα  μαξιλάρια,  πλούσιο  πρωινό  με βιολογικά  προϊόντα  και  αυγά  από  τις  κοτούλες  του  κτήματος,  δωρεάν  χρήση του  γυμναστηρίου  και  της  δανειστικής  βιβλιοθήκης,  δωρεάν  προιόντα προσωπικής  περιποίησης  (παντόφλες,  σαμπουάν,  αφρόλουτρο),  δωρεάν γλυκάκια  και  αφεψήματα  βιολογικών  βοτάνων  όλη  την  ημέρα  και  φόροι.

*Οι ατομικές συνεδρίες ευεξίας παρέχονται με έξτρα χρέωση.

Πληροφορίες    Δηλώσεις  συμμετοχής:
email:  info@noosfera.gr
???? Αθήνα :  210 8074654 Κ:  6932  367147  |  6937  113537

Κράτηση θέσης-Επιβεβαίωση κράτησης: η επιβεβαίωση κράτησης γίνεται με κατάθεση προκαταβολής στην τράπεζα Πειραιώς – αρ.λογαριασμού: GR7401720210  005021051915874 δικαιούχος: Συνεξέλιξη.
Θυμηθείτε να σημειώσετε στην κατάθεση το όνομά σας και τον τίτλο του προγράμματος που θα παρακολουθήσετε.
Για ακυρώσεις σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 10 ημερών από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
Σε περίπτωση ακύρωσης άνω των 11 ημερών από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης, η προκαταβολή σας μπορεί να συμψηφιστεί με άλλο σεμινάριο διοργάνωσης του Κτήματος Νοόσφαιρα, εντός του ιδίου ημερολογιακού έτους, διαθεσιμότητας επιτρέπουσας.
Για να ισχύσει ο συμψηφισμός της προκαταβολής, η ακύρωση πρέπει απαραίτητα, να δηλωθεί με email.
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα προϋποθέτει ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω όρους.


 

Share