Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Από  Σάββατο  13  έως  Κυριακή  14  Ιανουαρίου 2018

Δυο  μέρες  για  να  γνωρίσετε  το  ατμοσφαιρικό  Κτήμα  Νοόσφαιρα  και  να απολαύσετε  την  φύση  και  την  χαρά  του  «μαζί».  Με  Μαθήματα  Θαυμάτων, νόστιμο  σπιτικό  φαγητό,  παιχνίδια  επικοινωνίας,  διαλογιστική  άσκηση Hemi-Sync®  βαθειάς  χαλάρωσης  και  συντονισμού  των  ημισφαιρίων  του εγκεφάλου,  δυνατότητα  για  ατομικές*  συνεδρίες  μασάζ  και  ρεφλεξολογίας.

Κόστος:  ειδική  τιμή  45€  το  άτομο.
Διαφορά μονόκλινου: 15€.

Περιλαμβάνονται:  οι  δραστηριότητες,  μια  διανυκτέρευση  σε  δίκλινο  δωμάτιο προσεγμένο  ως  τις  λεβάντες  κάτω  από  τα  μαξιλάρια,  πλούσιο  πρωινό  με βιολογικά  προϊόντα  και  αυγά  από  τις  κοτούλες  του  κτήματος,  δωρεάν  χρήση του  γυμναστηρίου  και  της  δανειστικής  βιβλιοθήκης,  δωρεάν  προιόντα προσωπικής  περιποίησης  (παντόφλες,  σαμπουάν,  αφρόλουτρο),  δωρεάν γλυκάκια  και  αφεψήματα  βιολογικών  βοτάνων  όλη  την  ημέρα  και  φόροι.

*Οι ατομικές συνεδρίες ευεξίας παρέχονται με έξτρα χρέωση.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ

Πληροφορίες    Δηλώσεις  συμμετοχής:
email:  info@noosfera.gr
???? Αθήνα :  210 8074654 Κ:  6932  367147 κα Σινούρη.

Πρόγραμμα

Σάββατο 13 Ιανουαρίου
Άφιξη ως τις 11:30.
Καλωσόρισμα με αρωματικό τσάι του βουνού κουλουράκια και κέηκ.
Έναρξη 12:00μμ.
12:00-14:00 Ασκήσεις – παιχνίδια σύνδεσης της ομάδας
14:00- 18:00 ελεύθερος χρόνος για γεύμα (προαιρετικό), επικοινωνία με τους άλλους συμμετέχοντες, περιπάτους στη φύση, εξάσκηση στο γυμναστήριο της Νοόσφαιρας και ατομικές προαιρετικές συνεδρίες ρεφλεξολογίας, rejuvnace (ολιστικό μασάζ προσώπου) και Κέλτικων μαντικών ρούνων.
Απολαύστε την ομορφιά του τοπίου και του χώρου ή χαλαρώστε διαβάζοντας ένα βιβλίο από τη δανειστική βιβλιοθήκη του Κτήματος Νοόσφαιρα πλάι στα αναμμένα τζάκια.
18:00-20:00 Μαθήματα Θαυμάτων. Ανακαλύψτε τις βαθειά θεραπευτικές ιδέες που ανακουφίζουν από τις εσωτερικές πιέσεις και τα παράπονα.
20:00 Δείπνο (προαιρετικό)

Κυριακή14 Ιανουαρίου
9:00- 10:30 Το πλούσιο πρωινό του Κτήματος Νοόσφαιρα με βιολογικά προϊόντα, αυγά από τις κοτούλες του Κτήματος και φρεσκοψημένες, σπιτικές νοστιμιές.
11:00-12:00 Εισήγηση για την ακουστική τεχνολογία Hemi-Sync και τα πρωτοποριακά προγράμματα του Monroe Institute για τον συντονισμό των ημισφαιρίων του εγκεφάλου και τις διευρυμένες καταστάσεις συνείδησης.
12:00 μμ Ακουστική διαλογιστική άσκηση βαθειάς χαλάρωσης με ήχους Hemi-Sync στα δωμάτια. Το Κτήμα Νοόσφαιρα είναι το μοναδικό κατάλυμα στην Ευρώπη που διαθέτει την ειδική εγκατάσταση σε κάθε δωμάτιο για ακρόαση των διαλογιστικών ασκήσεων ενώ οι συμμετέχοντες είναι αναπαυτικά ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους.
12:45-13:30 Moίρασμα των εμπειριών, ερωτήσεις & απαντήσεις και ολοκλήρωση του προγράμματος.
13:30 μμ. Ελεύθερος χρόνος για περιπάτους στη φύση και προαιρετικές συνεδρίες ρεφλεξολογίας, rejuvance και Κέλτικων μαντικών ρούνων.
14:00 προαιρετικό γεύμα.

Το πρόγραμμα συντονίζουν οι:
Ιουλία Πιτσούλη συγγραφέας, σύμβουλος ψυχικής υγείας
Μαρία Ξιφαρά ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια

Κράτηση  θέσης – Επιβεβαίωση  κράτησης: Η  επιβεβαίωση  κράτησης  γίνεται  με  κατάθεση  προκαταβολής στην Τράπεζα  Πειραιώς  –  αριθμός  λογαριασμού: GR7401720210  005021051915874 Δικαιούχος:  Συνεξέλιξη.

Σε  περίπτωση  ακύρωσης:  έως  και  10  ημέρες  πριν  από  το  προγραμματισμένο σεμινάριο/εκδήλωση  δεν  χάνετε  την  προκαταβολή  σας. Μπορείτε  να  την  συμψηφίσετε  εντός  του  τρέχοντος  έτους  σε  οποιοδήποτε άλλο  σεμινάριο  διοργάνωσης  του  Noosfera  Wellness  &  Retreat  Center (διαθεσιμότητας  επιτρέπουσας).


 

Share